«Καλημερούδια»: Η πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

«Καλημερούδια»: Η πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Η όμορφη ηθοποιός μαζί με τη νέα τηλεοπτική της παρέα: Βαγγέλη Χαρισόπουλο, Μαριέλλα Σαββίδου, Σοφία Μανωλάκου και Κώστα Μαρτάκη, είπαν την πρώτη «καλημέρα» στο τηλεοπτικό κοινό- Δείτε την έναρξη της εκπομπής!

«Καλημερούδια»: Η πρεμιέρα της Ντορέττας Παπαδημητρίου
«20.000 αιτήσεις. 3.000 πέρασαν από τις πρώτες δοκιμασίες. 1.200 κόπηκαν. 150 λιποθύμησαν. Αλλά μόνο 5 κατάφεραν να αντέξουν μέχρι το τέλος για να σας πουν ''Καλημερούδια''. Ο λόγος που επιλέχτηκαν; Η Ντορέττα Παπαδημητρίου επειδή δεν είχε ιδέα από πρωινό και το κάνει χωρίς λεφτά!», έλεγε, μεταξύ άλλων, το χιουμοριστικό video που προβλήθηκε πριν την έναρξη της πρεμιέρας της νέας εκπομπής του Mega, «Τα Καλημερούδια».

Λίγα δευτερόπλεπτα αργότερα, η Ντορέττα Παπαδημητρίου είπε την πρώτη καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό και στη συνέχεια κατέβηκε τις σκάλες που βρίσκονται στο στούντιο. «Αφού δεν έπεσα από τις σκάλες! Όλα καλά! Να πάρω μία ανάσα, γιατί η καρδιά μου χτυπάει πολύ δυνατά», ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας.



Και συνέχισε λέγοντας: «Καλημερούδια. Είμαι τρισευτυχισμένη που βρίσκομαι εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους είναι υπεύθυνοι για το ότι βρίσκομαι εδώ σήμερα, όχι μόνο σήμερα, κάθε πρωί, δέκα με μία. Είχα σκεφτεί πάρα πολλά πράγματα να πω, αλλά τώρα δεν τα θυμάμαι. Οπότε θα μείνω στην ουσία. Είμαστε εδώ για εσάς. Θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή που να είναι εσάς. Μία εκπομπή για να περνάτε καλά, να χαμογελάτε, να σας δίνουμε θετική ενέργεια, και αισιοδοξία. Τα “Καλημερούδια” έχουν μόνο μία αποστολή: να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και για τρεις ώρες μέσα στην ημέρα να ξεχνιόμαστε και να χαμογελάμε. Οι καιροί είναι λίγο δύσκολοι και δεν θα μπορούσα να είμαι μόνη μου. Έχω όλη την παρέα, τα υπόλοιπα Καλημερούδια, που θέλω να τα υποδεχτούμε ένα-ένα για να μη μας πέσουν βαριά».
Κλείσιμο

Πρώτος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος, με τον οποίο αντάλλαξαν μία ζεστή αγκαλιά. «Για σένα άφησα τα πάντα: την ενημέρωση, τους φίλους μου, την κοπέλα μου!», είπε ο συνεργάτης της χαριτολογώντας. Δεύτερη μπήκε στο πλατό, η  Μαριέλλα Σαββίδου, η τηλεοπτική «Στάλλω» από την «Εθνική Ελλάδος». «Φιλιά στην Ελλάδα αλλά και φιλιά και στην Κύπρο», είπε η ηθοποιός. Στη συνέχεια η Ντορέττα υποδέχτηκε τη Σοφία Μανωλάκου και τελευταίο, τον Κώστα Μαρτάκη. «Επιτέλους και ένας άσχημος άνδρας», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος για τον δημοφιλή τραγουδιστή, προκαλώντας το γέλιο της υπόλοιπης παρέας

Για την πρεμιέρα, η Ντορέττα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο παντελόνι και ένα πράσινο μπλουζάκι. Από αξεσουάρ, αρκέστηκε σε ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους.

Δείτε το video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης