Νέα σειρά σέξι εσωρούχων για γυναίκες με XXL στήθος

Νέα σειρά σέξι εσωρούχων για γυναίκες με XXL στήθος

Βρετανική εταιρεία ταράζει τα νερά - Η αναζήτηση εσωρούχων που προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και άφθονο χώρο για να «χωρέσουν» τις πλούσιες καμπύλες είναι πολύ δύσκολη για γυναίκες με παραπάνω κιλά

Νέα σειρά σέξι εσωρούχων για γυναίκες με XXL στήθος

Η βρετανική εταιρεία εσωρούχων Curvy Kate έχει δεσμευθεί να βάλει τέλος στα άγαρμπα, αντισεξουαλικά εσώρουχα που διατίθενται συνήθως στην αγορά για γυναίκες με μεγαλύτερο μπούστο και παραπάνω κιλά. 

Η αναζήτηση εσωρούχων που προσφέρουν την απαραίτητη στήριξη και άφθονο χώρο για να «χωρέσουν» τις πλούσιες καμπύλες είναι πολύ δύσκολη για γυναίκες με παραπάνω κιλά. 

Μάλιστα, αρκετές από αυτές αναγκάζονται συχνά να συμβιβαστούν και να θυσιάσουν την ωραία εμφάνιση στο όνομα της άνεσης, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει καλά η εταιρεία.

Γι' αυτό και η Curvy Kate, μια εταιρεία που ειδικεύεται στα DD-HH νούμερα, κυκλοφόρησε μία νέα σειρά με ιδιαίτερα αποκαλυπτικά και σέξι εσώρουχα, που όμως δεν είναι άβολα και στενά όπως αυτά που υπάρχουν ήδη στην αγορά. 

Κλείσιμο
Στη νέα κολεξιόν της εταιρείας την τιμητική τους έχουν οι δαντέλες, τα animal print αλλά και οι διαφάνειες που αναδεικνύουν τις καμπύλες.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα μοντέλα της νέας κολεξιόν, που υπόσχονται να γίνουν ανάρπαστα


























 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης