H Kate Moss μεθυσμένη, μόνη και με... λευκή σκόνη στο μαύρο φόρεμά της

H Kate Moss μεθυσμένη, μόνη και με... λευκή σκόνη στο μαύρο φόρεμά της

Δεν αντέχει τις καταχρήσεις αλλά ούτε το διαζύγιο της, όπως φαίνεται η βρετανή καλλονή, η οποία βρέθηκε σε ένα πάρτι μόνη και εμφανίστηκε με λευκούς λεκέδες στο φόρεμα της... 

H Kate Moss μεθυσμένη, μόνη και με... λευκή σκόνη στο μαύρο φόρεμά της
Πολλοί ήταν αυτοί που κατηγορούσαν τις κακές παρέες της Kate, για τις κακές της συνήθειες.

Όπως φαίνεται όμως, δεν είναι οι παρέες αλλά η ίδια η Kate που αγαπάει τις καταχρήσεις και όπως φαίνεται τώρα που χώρισε, τις ξαναθυμήθηκε.

Και ενώ όλοι νόμιζαν οτι η Kate είναι καθαρή, μετά το σκάνδαλο πριν κάποια χρόνια που αποκάλυψε η εφημερίδα The Sun, φαίνεται οτι η Kate ξανακύλησε σε αμαρτωλές συνήθειες.
Κλείσιμο

Η εφημερίδα είχε αποκαλύψει τον εθισμό της βρετανίδας supermodel στην κοκαϊνη με φωτογραφίες και βίντεο όπου η μικροκαμωμένη ξανθιά «σνιφάρει» ενώ ο τότε σύντροφος της ηχογραφεί στο στούντιο.

Στην τελευταία της βραδυνή έξοδο όμως, η απρόσεκτη ή -υπερβολικά μεθυσμένη- Kate βγαίνοντας από την λιμουζίνα που την έφερε στο πάρτι, είχε λευκούς λεκέδες στο φόρεμα της, οι οποίοι έμοιαζαν να ήταν από σκόνη... αγνώστου προελεύσεως.

Μέχρι να μπει μέσα στο εστιατόριο όπου και γινόταν η εκδήλωση οι λεκέδες είχαν εξαφανιστεί. Το χαμένο της γυαλιστερό βλέμμα, η δυσκολία στο περπάτημα και το σφιγμένο της χαμόγελο όμως φανερώνουν οτι η Kate ήταν σίγουρα ύπο την επήρρεια και μάλλον σε βαθιά θλίψη εξαιτίας του διαζυγίου της. 

Ήδη τον Μάιο του 2015, εκδιώχθηκε από πτήση της easyjet καθώς έβριζε τις αεροσυνοδούς μεθυσμένη και είναι πολλά τα περιστατικά όπου ο φακός την πετυχαίνει μεθυσμένη. 

Δείτε εδώ τις εικόνες από την έξοδο της
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης