Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα»

Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα»

Το ατύχημα που παρ'ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή και άδειοι τραπεζικοί λογαριασμοί του

Αλέξης Κούγιας: «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα»
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, παραχώρησε μία συνέντευξη με εξομολογητική διάθεση, όπου μίλησε για το ατύχημα που παρ'ολίγον να του στοιχίσει τη ζωή, σε ηλικία 18 ετών αλλά και την οικονομική του κατάσταση.

«Σε ηλικία δεκαοχτώ χρόνων αγόρασα μια μοτοσυκλέτα και έπειτα από ένα ατύχημα αναγκάστηκα να περάσω δεκαεννιά μήνες στο νοσοκομείο, ενώ απαιτήθηκαν τρία χρόνια για να περπατήσω κανονικά», δήλωσε στο Εγώ Weekly για το ατύχημα που είχε.

Φοβηθήκε τον θάνατο; «Μα είχα πεθάνει. Ήμουν φυτό. Συνήλθα έπειτα από σαράντα μέρες. Κατάλαβα ότι δεν είναι τίποτα ο θάνατος. Έχω εξοικειωθεί πολύ νωρίς με την ιδέα του. Από τότε αποφάσισα ότι κάθε μέρα πρέπει να την ζεις σαν να είναι η τελευταία. Γι’αυτό σας είπα είμαι δούλος των παθών μου. Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Δεν έχω πάψει να το διατυμπανίζω. Γι’ αυτόν το λόγο είμαι ένας άνθρωπος ικανοποιημένος στη ζωή. Ό,τι ονειρεύτηκα ή θέλησα με πάθος το έζησα».

Στη συνέχεια, μιλώντας για την οικονομική του κατάσταση, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. «Δεν έχω ούτε ένα ευρώ στην τράπεζα. Μόλις μάζευα κάποια χρήματα τα επένδυα. Ακόμα και τώρα που με ελέγχουν εξονυχιστικά δεν βρήκαν στην τράπεζα ούτε ένα ευρώ. Ότι έβγαζα το ξόδευα. Θέλω να είμαι ο φτωχότερος του νεκροταφείου, αλλά να έχω ζήσει μια πολύ όμορφη ζωή», δήλωσε, μεταξύ άλλων.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης