Βίντεο: Ο Rocco Siffredi άνοιξε την πρώτη σχολή για... πορνοστάρ

Βίντεο: Ο Rocco Siffredi άνοιξε την πρώτη σχολή για... πορνοστάρ

Ο βετεράνος πορνοστάρ έγινε... πρύτανης 

Βίντεο: Ο Rocco Siffredi άνοιξε την πρώτη σχολή για... πορνοστάρ
Αυτή η είδηση παρουσιάζει κάτι που ίσως να έλειπε από το χώρο της υποκριτικής και σίγουρα θα κάνει τους ενδιαφερόμενους να σπεύσουν να πληρώσουν τα δίδακτρα. Ο γνωστός πορνοστάρ Rocco Siffredi, αποφάσισε να γίνει πρύτανης στη σχολή που μόλις άνοιξε για ηθοποιούς ή μη που θα ήθελαν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών. 



Κλείσιμο
Το «Siffredi Hard Academy», όπως τιτλοφορείται, υπόσχεται στους σπουδαστές του, να τους εμφυσήσει όλες τις γνώσεις που χρειάζονται για να είναι καλοί πρωταγωνιστές.  

Ο 51χρονος «Italian Stallion», όπως είναι το παρατσούκλι του πρώην πορνοστάρ και παραγωγού σήμερα πορνοταινιών, έκανε δεκτούς μόλις 15 άνδρες και 12 γυναίκες, ενώ σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει, στα χέρια του κρατάει χιλιάδες αιτήσεις επίδοξων πορνοστάρ που θέλουν να φοιτήσουν στη νέα σχολή.


 

Ο Siffredi, δήλωσε για το νέο του εγχείρημα στο GQ : «Επειδή τα φυσικά ταλέντα θα πρέπει να εκπαιδεύονται μαζί, αποφάσισα να αναλάβω τις ευθύνες μου».


 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της σχολής τα μαθήματα θα διαρκέσουν δυο εβδομάδες και στη συνέχεια οι φοιτητές θα περάσουν από μια σειρά εξετάσεων και μάλιστα on camera.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης