Δείτε τον Nτάνιελ Κρεγκ να φιλάει παθιασμένα την Μόνικα Μπελούτσι

Δείτε τον Nτάνιελ Κρεγκ να φιλάει παθιασμένα την Μόνικα Μπελούτσι

Δείτε τις φωτογραφίες! Καρέ-καρέ το κινηματογραφικό τους φιλί...

Δείτε τον Nτάνιελ Κρεγκ να φιλάει παθιασμένα την Μόνικα Μπελούτσι
Στην τελευταία του εμφάνιση στον ρόλο του James Bond, ο Nτάνιελ Κρεγκ είχε την τύχη να έχει συμπρωταγωνίστρια μία από τις ωραιότερες γυναίκες στον κόσμο, την Μόνικα Μπελούτσι.
 
Η 51χρονη Ιταλίδα καλλονή, στην πολυαναμενόμενη ταινία «Spectre» έγινε το κορίτσι του πράκτορα 007 και αναστάτωσε με το εκρηκτικό ταπεραμέντο της, τον ΄Αγγλο συμπρωταγωνιστή της, Nτάνιελ Κρεγκ.

Ο ηθοποιός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, μπήκε για τα καλά στον ρόλο του και παραδόμενος στο πάθος του, έδωσε ένα μοναδικό κινηματογραφικό φιλί στην Μπελούτσι! Η Μόνικα που πρόσφατα έκλεισε τα 51 της χρόνια, μοιάζει επίσης ανήμπορη να αντισταθεί στην γοητεία του James Bond.

Στο φιλμ, η ηθοποιός ενσαρκώνει την Lucia, τη χήρα ενός Ιταλού μαφιόζου. Ο James Bond τη συναντά πρώτη φορά στην  κηδεία του άντρα της. Όταν οι δύο τους βρίσκονται , με κάποιο τρόπο, στο ίδιο δωμάτιο, εκείνη του λέει φανερά αγχωμένη: «Αν δεν φύγεις τώρα, θα πεθάνουμε μαζί». Αψηφώντας για ακόμα μία φορά τον θάνατο, ο κινηματογραφικός πράκτορας, της δίνει αυτό το φιλί....

Κλείσιμο





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης