Κακόκεφη η Gisele Bundchen στον γάμο της αδερφής της

Κακόκεφη η Gisele Bundchen στον γάμο της αδερφής της

Η νέα κοινή εμφάνιση της Βραζιλιάνας καλλονής με τον σύζυγό της, Tom Brandy, έρχεται να «κατευνάσει» τις φήμες που τους θέλουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους- H 35χρονη δεν έμοιαζε ιδιαίτερα καλοδιάθετη- Περπατούσε με χαμηλωμένα τα μάτια ενώ δεν χάρισε στους φωτογράφους, ούτε ένα χαμόγελο...

Κακόκεφη η Gisele Bundchen στον γάμο της αδερφής της
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η αδερφή της Gisele, Νancy, την Κυριακή, στην Βοστόνη. Από το ευτυχές γεγονός, δεν θα μπορούσε να λείπει η 35χρονη Βραζιλιάνα καλλονή, που έφτασε στην καθολική εκκλησία, συνοδεύομενη από τον σύζυγό της, Tom Brady. Η χαρά της όμως δεν έγινε αντιληπτή, καθώς -όπως θα δείτε στις φωτογραφίες- η Gisele δεν φαινόταν ιδιαίτερα καλοδιάθετη. Περπατούσε με τα μάτια της χαμηλωμένα και σοβαρή. Εντύπωση έκανε το γεγονός, ότι η Gisele δεν χάρισε στους ούτε ένα χαμόγελο στους φωτογράφους!



Το ίδιο σοβαρός, έστεκε στο πλευρό της και ο Tom Brady. Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, έρχεται να «κατευνάσει» τις φήμες που τους θέλουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους.

Κλείσιμο


Ανεξάρτητα από τη διάθεση της, η 35χρονη Gisele ήταν για ακόμα μία φορά εκθαμβωτική. Για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα ροζ φόρεμα, που συνδύασε με ένα λευκό σακάκι και nude πέδιλα. Ο σύζυγός της, Tom Brady, επίσης ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός, μέσα από το μαύρο κοστούμι του.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης