Η Νικόλ Κίντμαν δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της θετής κόρης της

Η Νικόλ Κίντμαν δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της θετής κόρης της

Ο γάμος της 22χρονης Μπέλα έγινε στις 18 Σεπτεμβρίου, σε στενό κύκλο, με παρόντες μόνο λίγους φίλους του ζευγαριού - Αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο πατέρας της νύφης, Τομ Κρουζ ήταν παρών

Η Νικόλ Κίντμαν δεν ήταν καλεσμένη στον γάμο της θετής κόρης της
Η Νικόλ Κίντμαν φαίνεται πως ήταν η μεγάλη απούσα στον γάμο της θετής της κόρης, Μπέλα. Η 22χρονη παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Μαξ Πάρκερ, μετά σχεδόν έναν χρόνο σχέσης σε μια μικρή τελετή Σαϊεντολογίας, σε ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Ο διάσημος πατέρας της νύφης, Τομ Κρουζ, φημολογείται πως χρηματοδότησε τον γάμο, ενώ δεν είναι επιβεβαιωμένο αν ήταν παρών. Παρ' όλα αυτά η 48χρονη Κίντμαν, παρά το γεγονός ότι βρισκόταν στην ίδια πόλη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν βρέθηκε στη λίστα των καλεσμένων, ενώ δεν φαίνεται να ήταν καν ενήμερη για το ό,τι θα παντρευόταν η κόρη της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «New York Post» το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 18 Σεπτεμβρίου και κανονίστηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορεί να παρευρεθεί ο Κρουζ, ο οποίος βρισκόταν στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι δεν κάλεσε κανέναν από τους γονείς του με εξαίρεση τον χολιγουντιανό σταρ.
Κλείσιμο

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, με λίγους φίλους του ζευγαριού να δίνουν το παρών, ενώ δεν παρευρέθηκε ούτε ο θετός αδερφός της Μπέλα, Κόνορ. Τα νέα για την γαμήλια τελετή είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω του περιοδικού «Woman's Day».



Το πρώην ζευγάρι Νικόλ Κίντμαν και Τομ Κρουζ, υιοθέτησε την 22χρονη Μπέλα και τον 20χρονο Κόνορ το 1992 και το 1995 αντίστοιχα, πριν βάλει τέλος στον γάμο του, το 2001.
Όπως φαίνεται, μετά τον χωρισμό των γονιών τους και τα δύο παιδιά υιοθέτησαν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Κρουζ σχετικά με την Σαϊεντολογία, μια επιλογή με την οποία δεν συμφώνησε ποτέ η Κίντμαν.

Μάλιστα, το ντοκιμαντέρ «Going Clear: Scientology and the Prison of Belief», ενισχύει αυτές τις απόψεις. Παρ' όλα αυτά η 48χρονη Αυστραλιανή ηθοποιός έχει επανειλημμένα αρνηθεί πως οι θρησκευτικές επιλογές των θετών της παιδιών έχουν δημιουργήσει χάσμα μεταξύ τους. Η ίδια επιμένει πως παρά τον δεύτερο γάμο της και τα δύο παιδιά που απέκτησε, η Μπέλα και ο Κόνορ κατέχουν ιδιαίτερη θέση στη ζωή της.



Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ηθοποιός τον περασμένο μήνα στο περιοδικό «DuJour»: «Έχω τέσσερα παιδιά και το να διατηρώ επαφές μαζί τους είναι εξαιρετικά σημαντικό». Η ίδια τόνισε, μάλιστα, πως στηρίζεται πολύ στο διαδίκτυο για να διατηρήσει επαφή με τα θετά της παιδιά.
Η Κίντμαν μετά τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Τομ Κρουζ μετά από 11 χρόνια γάμου, ξαναπαντρεύτηκε το 2006 τον μουσικό Κιθ Ούρμπαν, με τον οποίο απέκτησε την 7χρονη Σάντεϊ και την 4χρονη Φέιθ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης