Στην Ιρλανδία ο Τζιμ Κάρεϊ για την κηδεία της πρώην συντρόφου του που αυτοκτόνησε

Στην Ιρλανδία ο Τζιμ Κάρεϊ για την κηδεία της πρώην συντρόφου του που αυτοκτόνησε

«Έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια της Καθριόνα και του διεμήνυσαν πως θέλουν να παραστεί στην κηδεία» - «Ξέρουν πόσο πολύ ενδιαφερόταν για εκείνη»

Στην Ιρλανδία ο Τζιμ Κάρεϊ για την κηδεία της πρώην συντρόφου του που αυτοκτόνησε
Ο πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός Τζιμ Κάρει σχεδιάζει να ταξιδέψει στην Ιρλανδία για να παρευρεθεί στην κηδεία της πρώην συντρόφου του, Καθριόνα Γουάιτ, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sunday.

Το αστέρι του Χόλιγουντ θα παρευρεθεί, σύμφωνα με πληροφορίες της οικογένειας του της Καθριόνα Γουάιτ, στη γενέτειρά της, όπου η πρώην make-up artist αναμένεται να αναπαυθεί για πάντα, δίπλα στον πατέρα της.

Μια πηγή είπε στους ανθρώπους της Sunday People ότι ο Κάρεϊ είναι «συντετριμμένος» από την τραγική κατάληξη της πρώην συντρόφου του.

Κλείσιμο
«Έχει έρθει σε επαφή με την οικογένεια της Καθριόνα και του διεμήνυσαν πως θέλουν να παραστεί στην κηδεία» συμπλήρωσε η ίδια πηγή. «Ξέρουν πόσο πολύ ενδιαφερόταν για εκείνη».

Ο 53χρονος ηθοποιός κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει την οικογένεια της Καθριόνα, στον απόηχο του θανάτου της, συμπεριλαμβανομένης της οικονομικής ενίσχυσης.

Τα τελικά αποτελέσματα της νεκροψίας της άτυχης κοπέλας αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας σε λίγες εβδομάδες. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο πότε θα γίνει η κηδεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης