Η νέα τάση στην πασαρέλα: Μοντέλα φορούν... μοντέλα

Η νέα τάση στην πασαρέλα: Μοντέλα φορούν... μοντέλα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rick Owens προκαλεί τον κόσμο της μόδας

Η νέα τάση στην πασαρέλα: Μοντέλα φορούν... μοντέλα
Με μία συνάδελφό τους δεμένη πάνω τους ως... αξεσουάρ εμφανίστηκαν στην πασαρέλα τα μοντέλα στην επίδειξη μόδας του διάσημου σχεδιαστή Rick Owens, ξαφνιάζοντας το κοινό και τους κριτικούς. 

Ο «αιρετικός» σχεδιαστής αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2016 με αυτόν τον συμβολικό τρόπο, ώστε να τονίσει την ικανότητα των γυναικών να «υποστηρίζουν» η μία την άλλη στις δύσκολες στιγμές τους.

Τα μοντέλα διέσχισαν την πασαρέλα «κουβαλώντας» στην κυριολεξία τις συναδέλφους τους, σε πόζες που - τουλάχιστον στις φωτογραφίες - φαίνονται ιδιαίτερα άβολες.

Κλείσιμο
«Γυναίκες που αναθρέφουν άλλες γυναίκες, κορίτσια που γίνονται οι ίδιες γυναίκες και θηλυκά που αλληλοϋποστηρίζονται. Πρόκειται για έναν κόσμο τον οποίο γνωρίζω ελάχιστα αλλά αυτός είναι ο δικός μου τρόπος να τον εξερευνήσω. Τα λουριά συνήθως συμβολίζουν τα δεσμά, αλλά εδώ έχουν ρόλο υποστήριξης και φροντίδας. Τα λουριά εδώ γίνονται κορδέλες στοργής», ανέφερε για την επίδειξή του ο καλτ σχεδιαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Rick Owens προκαλεί τον κόσμο της μόδας. Λίγους μήνες πριν, τα μοντέλα στην επίδειξη της ανδρικής κολεξιόν του διέσχισαν την πασαρέλα με τα... πέη τους σε κοινή θέα.





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης