Η αυτόχειρας σύντροφός του Τζιμ Κάρεϊ είχε ασπαστεί τη Σαϊεντολογία

Η αυτόχειρας σύντροφός του Τζιμ Κάρεϊ είχε ασπαστεί τη Σαϊεντολογία

Στους κύκλους της Σαϊεντολογίας, την φώναζαν «γάτα» - Η ίδια είχε παρακολουθήσει ειδικά «μαθήματα» και ακολουθούσε «στόχους» που έπαιξαν μοιραίο ρόλο στην ήδη εύθραστη ψυχολογία της- Η ανησυχία του Κάρεϊ όταν έμαθε ότι η σύντροφός του είχε ασπαστεί τη  Σαϊεντολογία- Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Tony Ortega



Η αυτόχειρας σύντροφός του Τζιμ Κάρεϊ είχε ασπαστεί τη Σαϊεντολογία
Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την πρώην σύντροφο του διάσημου Αμερικανού κωμικού, Tζιμ Κάρεϊ που έδωσε τέλος στη ζωή της, λίγες μέρες μετά τον χωρισμό τους. Η Καθριόνα Γουάιτ είχε ασπαστεί την Σαϊεντολογία, τα τελευταία τέσσερα-πέντε χρόνια, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. H 28χρονη, μάλιστα, παρακολουθούσε εντατικά ένα μάθημα «επιβίωσης» στην Σαϊεντολογία και εργαζόταν πάνω σε συγκεκριμένους «στόχους».



Κλείσιμο
Η αποκάλυψη έγινε από τον έγκριτο δημοσιογράφο, Tony Ortega, ο οποίος έγραφε για το δόγμα της Σαϊεντολογίας, για περισσότερα από είκοσι χρόνια. Σύμφωνα με τον Ortega, ένα φιλικό ζευγάρι της αδικοχαμένης Γουάιτ,  επίσης Σαϊεντολόγοι, του έκαναν την απόκαλυψη. «Ήρθα σε επαφή με αυτό το ζευγάρι και μου είπαν ότι η Γουάιτ είχε ασπαστεί την Σαϊεντολογία. Ήταν σοκαρισμένοι για τον θάνατό της. Την γνώριζαν πολύ καλά».

Η πρώτη επαφή της Γουάιτ με την Σαϊεντολογία, έγινε μέσω του μουσικού Beck, πριν από περίπου πέντε χρόνια. Μάλιστα φίλοι του Beck, την είχαν παροτρύνει να ταξιδέψει στην Ιρλανδία για να παρακολουθήσει, τα ειδικά μαθήματα.


'Οταν ο Κάρεϊ συνάντησε για πρώτη φορά την Γουάιτ και ξεκίνησαν να βγαίνουν, τον Μάρτιο του 2012,  είχε εκφράσει την ανησυχία του για το γεγονός ότι η σύντροφός του, ήταν «μπλεγμένη με την  Σαϊεντολογία. «Προφανώς ανησυχούσε για την ανάμειξη της με το δόγμα της  Σαϊεντολογίας, αλλά δεν την χώριζε. Στη σχέση τους, είχαν “διαλείμματα” αλλά μετά ήταν ξανά μαζί!».


                                    Ο δημοσιογράφος Tony Ortega

Πράγματι, ο  Κάρεϊ και  η Καθριόνα ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012, αλλά σύντομα χώρισαν. Έπειτα όμως, αποφάσισαν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στην σχέση τους. Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος Tony Ortega, οι φίλοι της Καθριόνα, είχαν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους για την σχέση της με τον διάσημο κωμικό. «Οι φίλοι της ανησυχούσαν που η Γάτα, έβγαινε ξανά με τον Κάρεϊ. Αλλά τους είχαν διαβεβαιώσει οι υπόλοιποι  Σαϊεντολόγοι, ότι η Γάτα ήταν έτοιμη για μία τέτοια πρόκληση, γιατί όπως είπαν “Είχε τελειώσει την αποτοξίνωση και είχε πετύχει τους “στόχους” της”. Μάλλον εννοούσαν ότι ήταν σε θέση να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις, γιατί σύμφωνα με το δόγμα τους, τα μαθήματα αυτά σε κάνουν υπεράνθρωπο και μπορείς να κάνεις τα πάντα!», δήλωσε ο Ortega.

Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου δεν σταματούν εδώ. Όπως υποστηρίζει, μετά την αυτοκτονία της 28χρονης, τον πλησίασε ένας καλός της φίλος, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε, ότι η Kαθριόνια, είχε μείνει έκπληκτη όταν τα ξαναβρήκε με τον Κάρεϊ και είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της για την ομάδα της Σαϊεντολογίας στην οποία και ανήκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης