Η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν έκλεψε την παράσταση στο Ίδρυμα Κλίντον

Η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν έκλεψε την παράσταση στο Ίδρυμα Κλίντον

Με τον πρώην σύντροφό της Σον Πεν ανάμεσα στο κοινό να την χειροκροτά θερμά, η ηθοποιός μίλησε για την ευκαιρία της γενιάς της να εξαλείψει τον κίνδυνο του AIDS

Η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν έκλεψε την παράσταση στο Ίδρυμα Κλίντον
Μπορεί για τους Έλληνες το πρωταρχικό ενδιαφέρον της χθεσινής ημέρας του διεθνούς συνεδρίου του Ιδρύματος Κλίντον να κέρδισε η παρουσία του πρωθυπουργού, νωρίτερα όμως στη σκηνή είχε ανέβει η εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν.



Η ηθοποιός, με την ιδιότητά της ως Αγγελιοφόρος της Ειρήνης των Ηνωμένων Εθνών, η Σαρλίζ Θερόν είχε μιλήσει νωρίτερα και στον ΟΗΕ για τον τερματισμό της επιδημίας του AIDS έως το 2030 και συμμετείχε σε πάνελ στο Ίδρυμα Κλίντον, με θέμα τις επενδύσεις σε εύκολα προσαρμόσιμα συστήματα υγείας, προκειμένου να τονίσει πως «μαζί, μπορούμε πραγματικά να γίνουμε η γενιά που θα σταματήσει το AIDS».

Κλείσιμο


Ντυμένη αυστηρά, όπως απαιτούσε η περίσταση, επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι με κάπρι παντελόνι, γόβες Louboutin και πουά ασπρόμαυρο πουκάμισο, κέρδισε τα βλέμματα και έκλεψε τις εντυπώσεις. 



Μάλιστα, στο κοινό του συγκεκριμένου πάνελ, καθισμένος δίπλα στην Τσέλσι Κλίντον, βρισκόταν και ο πρώην σύντροφός της Σον Πεν, που χειροκρότησε θερμά την ομιλία της.





Η Σαρλίζ Θερόν βρέθηκε στο πάνελ του συνεδρίου με την Betsy McKay από την εφημερίδα The Wall Street Journal, τον Paul Polman εκτελεστικό διευθυντή της Unilever, την πρώην υπουργό Οικονομικών της Νιγηρίας Ngozi Okonjo-Iweala, και τον Ελβετό γενικό διευθυντή της Reinsurance Company Group.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης