Η Pamela Anderson φτιάχνει vegan παπούτσια για το brand της Amelie Pichard

Η Pamela Anderson φτιάχνει vegan παπούτσια για το brand της Amelie Pichard

Νέα καριέρα για την σέξι ξανθιά που μετά την γυμνή της φωτογράφηση και την έκδοση φωτογραφικού βιβλίου τώρα έγινε και σχεδιάστρια

Η Pamela Anderson φτιάχνει vegan παπούτσια για το brand της Amelie Pichard
Όταν κανείς ακούει την φράση «κόκκινο ολόσωμο μαγιό» αμέσως σκέφτεται την Pamela Anderson.

Η ζουμερή ξανθιά Αμερικανίδα ηθοποιός άφησε εποχή με την σειρά Baywatch και έκτοτε αποτελεί μια καλτ φιγούρα. Είτε είναι γυμνές φωτογραφήσεις της, είτε είναι το πολύ δημόσιο διαζύγιο της από τον Tomy Lee η σταρ απασχολεί μέχρι και σήμερα στα 48 της τα πρωτοσέλιδα

Αυτή τη φορά όμως, η Pamela αλλάζει κατεύθυνση και συνεργάζεται με μια από τις πιο hipster και exclusive μάρκες αξεσουάρ της Γαλλίας. Η Παριζιάνα Amelie Pichard, είναι μια από τις πιο αγαπημένες μάρκες των fashionistas που πραγματικά ξέρουν από μόδα και τολμούν.

Συνδυάζει το kitch με το camp, αλλά και το old-fashioned με το elegant και το αποτέλεσμα είναι σούπερ σέξι τακούνια τα οποία όμως, είναι πραγματικά άνετα στο περπάτημα. Την προτιμούν τολμηρές σταρ όπως η Kate Perry και στυλίστριες από όλα τα μεγάλα περιοδικά μόδας του κόσμου.

Η σειρά της από παπούτσια και τσάντες πωλείται στα καταστήματα που «θέτουν« τους όρους της μόδας διεθνώς: στην Colette του Παρισιού και στο Opening Ceremony στη Νέα Υόρκη, μαζί με άλλες exclusive boutiques σε όλο τον κόσμο.
Κλείσιμο

Και τώρα η Pichard, η οποία ανεβάζει δεκάδες ρετρό φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο instagram -πολλές από αυτές της Pamela Anderson- αποφάσισε να συνεργαστεί με την ηθοποιό σε μια νέα σειρά, με οικολογικά δέρματα, καθώς η Pamela είναι υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ζώων εδώ και χρόνια.

Η σειρά που θα παρουσιαστεί στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, έχει ήδη waiting list.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης