Χώρισε ο Michael Fassbender

Χώρισε ο Michael Fassbender

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση του χολιγουντιανού σταρ με την Alicia Vikander, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα

Χώρισε ο Michael Fassbender
Xώρισε ο Michael Fassbender από την Alicia Vikander,  έπειτα από εννέα μήνες σχέσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Us Weekly. O χολιγουντιανός σταρ, είναι και πάλι single και έτοιμος να αφοσιωθεί στην καριέρα του και στην τέχνη της υποκριτικής.


Ο 38χρονος χολιγουντανός σταρ και η 26χρονη Vikander γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «The Light Between Oceans». Η επαγγελματική σχέση των δύο ηθοποιών εξελίχθηκε σε ένα ρομαντικό ειδύλλιο, το οποίο διήρκεσε εννέα μήνες. Η τελαυταία φορα που έκαναν κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί, ήταν τον περασμένο Μάιο, στο Grand Prix της Formula 1 στο Μονακό. Μέχρι τότε, τίποτα δεν προμήνυε το τέλος της σχέση τους...

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός, μιλώντας για τις προτεραιότητες στη ζωή του, είχε πει: «Είμαι λίγο εγωιστής και εργάζομαι πολλές ώρες. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκεσε δύο χρόνια. Η σχέση αυτή ξεκίνησε όταν ήμουν 17 χρονών, οπότε ''πιάνει'' και την ενήλικη ζωή μου».
Κλείσιμο

Απαντώντας στις κακές γλώσσες που τον θέλουν να είναι ένας σύγχρονος Καζανόβας, σε άλλη συνέντευξή -που παραχώρησε πρόσφατα στους New York Times- ο ηθοποιός, είπε: «Απλά δεν έχω χρόνο για μια κανονική σχέση ταξιδεύω συνέχεια και εντάξει ίσως ακόμα δεν θέλω να σοβαρευτώ» εξηγεί γελώντας.

Όπως όλα δείχνουν, η Vikander, φιγουράρει πλέον στη λίστα με τις πρώην του Fabbender, μαζί με άλλα ονόματα όπως είναι η Zoe Kravitz και η Nicole Beharie
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης