Ζωή Λάσκαρη: «Με διατηρούν τα μποτοξάκια!»

Ζωή Λάσκαρη: «Με διατηρούν τα μποτοξάκια!»

Η δήλωση της Ελληνίδας σταρ στην πρεμιέρα της νέας παράστασης «Inside Us», όπου έχει σχεδιάσει η κόρη της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου

Ζωή Λάσκαρη: «Με διατηρούν τα μποτοξάκια!»
Η χορευτική παράσταση που σχεδίασαν η Mαρία-Ελένη Λυκουρέζου και η Ελίνα Τσίμπρου, έκανε πρεμιέρα στη θεατρική σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», και όπως είναι φυσικό, από το πλευρό της κόρης της, δεν θα μπορούσε να λείπει, η Ελληνίδα σταρ, Ζωή Λάσκαρη.

Μετά το τέλος της παράστασης, η Ζωή Λάσκαρη, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη και την Νόνικα Γαληνέα, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για το νέο εγχείρημα της κόρης της. «Δεν με άφησε να δω τις πρόβες, αλλά με άκουσε σε κάποια πράγματα και τα είπα έτσι, λίγο...γιατί δεν μου αρέσει να επεμβαίνω. Αυτό το παιδί ενώ έχει τόσες ευαισθησίες, τις έδειξε μόνο εδώ. Είμαι περήφανη για την κόρη μου», ανέφερε η Ζωή Λάσκαρη, μεταξύ άλλων.

Ποιο είναι το  το μυστικό που τη διατηρεί έτσι ζωντανή;  «Ε…τα μποτοξάκια…», είπε η Ζωή Λάσκαρη ξεσπώντας  σε γέλια. Μάλιστα, δεν δίστασε να συμπληρώσει με χιούμορ: «Εγώ είμαι πιο μικρή και από τις δυο μου τις κόρες γιατί είναι και οι δύο αρκετά συγκρατημένες».

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης