Η Ριάνα με τον νέο της έρωτα, τον ράπερ Τράβις Σκοτ

Η Ριάνα με τον νέο της έρωτα, τον ράπερ Τράβις Σκοτ

Το νέο ερωτευμένο ζευγάρι της διεθνούς σόου μπιζ έκανε την εμφάνισή του στο πάρτι της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη

Η Ριάνα με τον νέο της έρωτα, τον ράπερ Τράβις Σκοτ
Η Ριάνα έκανε την εμφάνισή της την περασμένη Παρασκευή τα χαράματα, στο πάρτι της Εβδομάδας Μόδας, στην Νέα Υόρκη και έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού δεν ήταν μόνη, αλλά κατέφθασε χέρι χέρι με τον νέο αγαπημένο της, τον ράπερ Τράβις Σκοτ. Ο 23χρονος άνδρας δεν άφησε στιγμή μόνη την καλλονή από τα Μπαρμπάντος και το ζευγάρι έμεινε στο πάρτι μέχρι το πρωί, ενώ χόρεψε με την μουσική του dj Booth.


Κλείσιμο

Η Ρίρι ήταν κομψή μέσα σε ένα λευκό φόρεμα, με προκλητικό μπλε κραγιόν στα χείλη, μακιγιάζ στα μάτια, που έκαναν το βλέμμα της να μοιάζει γατίσιο, ενώ τον λαιμό της κοσμούσαν ένα διαμαντένιο κολιέ και ένα δερμάτινο τσόκερ. Ο Τράβις Σκοτ, που φορούσε μια μωβ μπλούζα με ρίγες και πολλά κοσμήματα, δεν ξεκολλούσε καθόλου από την νέα αγαπημένη του και την κρατούσε σφικτά, ακόμα και, όταν εκείνη πήγε να χαιρετίσει τον Τζάστιν Τιμπερλέικ.



Πριν το τέλος της βραδιάς το ερωτευμένο ζευγάρι τραγούδησε την επιτυχία της Ρίρι, «Bitch better have my money», το οποίο έγραψαν μαζί. Παρόντες στο λαμπερό πάρτι και ο Κάνιε Γουέστ με την Κιμ Καρντάσιαν, που φορούσε ένα φόρεμα με βολάν, το οποίο δεν έκρυβε την εγκυμοσύνη της.







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης