Αθώος ο Mel Gibson που κατηγορήθηκε για επίθεση σε γυναίκα φωτογράφο

Αθώος ο Mel Gibson που κατηγορήθηκε για επίθεση σε γυναίκα φωτογράφο

Ύστερα από έρευνα της αστυνομίας, δεν θα υπάρξει δίωξη εναντίον του χολιγουντιανού σταρ, που έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα σκάνδαλα!

Αθώος ο Mel Gibson που κατηγορήθηκε για επίθεση σε γυναίκα φωτογράφο
Πρωταγωνιστής σε σκάνδαλο έγινε πάλι ο Mel Gibson, όταν μία γυναίκα φωτογράφος, η Kristi Miller- όπως είναι τ΄όνομά της- κατηγόρησε τον 59χρονο σταρ, ότι την έσπρωξε, την έφτυσε και την αποκάλεσε «σκυλί», όταν εκείνη προσπάθησε να τραβήξει κάποιες φωτογραφίες με την 24χρονη σύντροφό του, Rosalind Ross.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Miller, έγινε στις 23 Αυγούστου, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου ο χολιγουντιανός σταρ είχε παρεβρεθεί στο  Australian Israeli Film Festival. Ο Mel Gibson, διέψευσε άμεσα τους ισχυρισμούς της γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι όλα αυτά είναι ένα «μεγάλο ψέμμα».

Οι έρευνες της αστυνομίας του Σίδνεϊ, επιβεβαιώνουν την εκδοχή του Gibson. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει καμία δίωξη εναντίον του ηθοποιού. «Η αστυνομία ολοκλήρωσε μια ενδελεχή έρευνα των ισχυρισμών μίας φωτογράφου του Σίδνεϊ και έχει καταλήξει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να τεκμηριώνουν οποιαδήποτε κατηγορία εναντίον του πελάτη μου Mel Gibson», δήλωσε ο δικηγόρος του ηθοποιού Christopher Murphy.

Κλείσιμο
Η φωτογράφος, που εργάζεται για την εφημερίδα Daily Telegraph της Αυστραλίας είχε ισχυριστεί ότι ο Gibson την έσπρωξε από πίσω, αφού είχε καταφέρει να φωτογραφίσει το διάσημο ηθοποιό με τη φίλη του Rosalind Ross.
 
Ο δικηγόρος του Gibson υποστήριξε ότι ο πελάτης του από την αρχή αρνήθηκε ότι όλα αυτά που καταγγέλλει η φωτογράφος είναι αληθινά. Επιπλέον είπε ότι μετά την εξέταση των μαρτύρων από την αστυνομία και το βίντεο από το τηλεοπτικό δίκτυο CCTV, αλλά λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και άλλα αποδεικτικά στοιχεία, πλέον έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει καμία ουσία στον ισχυρισμό της Miller. «Η ιστορία είναι πλήρως κατασκευασμένη», είπε.
 
Τον περασμένο μήνα, ο εκπρόσωπος του Gibson, Alan Nierob, αρνήθηκε επίσης τους ισχυρισμούς της Miller λέγοντας ότι «ο κ. Gibson και η φίλη του παρενοχλούνταν συνεχώς από την φωτογράφο παρότι της είχαν επανειλημμένα ζητήσει να σταματήσει, πράγμα που δεν έκανε» και πρόσθεσε: «Δεν υπήρξε ποτέ καμία απολύτως φυσική επαφή και η ιστορία αυτήν είναι πλήρως κατασκευασμένη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης