Από την αγκαλιά της Σούζαν Σάραντον στην εγγονή του Πικάσο

Από την αγκαλιά της Σούζαν Σάραντον στην εγγονή του Πικάσο

Ο 38χρονος Τζόναθαν Μπρίκλιν, μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την 68χρονη Σούζαν Σάραντον, φαίνεται ότι βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της εγγονής του Πικάσο, Μαρίνα, η οποία σήμερα είναι 64 ετών- Η εγγονή του θρυλικού ζωγράφου, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι έτοιμη να επενδύσει στις επιχειρήσεις του νεαρού άνδρα!

 Από την αγκαλιά της Σούζαν Σάραντον στην εγγονή του Πικάσο
Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, φέρεται να είναι η Σούζαν Σάραντον, η οποία αδυνατεί να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον- κατά πολλά χρόνια -νεότερο της, Τζόναθαν Μπρίκλιν. Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρει ήδη παρηγοριά στην αγκαλιά της εγγονής του Πικάσο, Μαρίνα, η οποία σήμερα είναι 64 ετών, τέσσερα χρόνια νεότερη από την 68χρονη Σάραντον.


                            
Κλείσιμο
          Η Σούζαν Σάραντον με το «αγόρι» της

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Daily News, ο  Μπρίκλιν και η εγγονή του Ισπανού ζωγράφου, Μαρίνα, περνούν πολύ χρόνο μαζί. Μάλιστα η Μαρίνα Πικάσο, σκέφτεται να επενδύσει στις επιχειρήσεις που διιατηρεί ο Μπίκλιν.

«Η Σούζαν είναι πολύ πληγωμένη απο τη συμπεριφορά του Τζόναθαν. Περνούσαν ξανά χρόνο μαζί μέχρι που εκείνος έφυγε για το Παρίσι και άρχισε να βγαίνει με τη Μαρίνα!», φέρεται να αναφέρει ανώνυμη πηγή στο δημοσίευμα.

Η Σάραντον και ο Μπρίκλιν χώρισαν τον περασμένο Μάρτιο, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και πάλι μαζί, φέτος το καλοκαίρι. Τον Ιούνιο, το ζευγάρι βρέθηκε στα εγκαινία μίας έκθεσης και η Σάραντον, αποκαλούσε «αγόρι της», τον 38χρονο.


                                      H Mαρίνα Πικάσο

Η Μαρίνα Πικάσο, μπορεί να φέρει ένα βαρύ όνομα, αλλά έχει μιλήσει πολλές φορές δημόσια για τα άσχημα παιδικά της χρόνια με τον παπππού της. Όπως είχε υποστηρίξει, ο Πάμπλο Πικάσο, άφηνε τον πατέρα της και εκείνη, να ξεροσταλιάζουν έξω από την έπαυλή του για λίγα χρήματα.

Πριν λίγους μήνες είχε ανακοινώσει την πώληση κάποιων ζωγραφικών έργων του παππού της και τον Μάιο, ανακοίνωσε την πώληση της πολυτελούς έπαυλης “La Californie” στις Κάννες, που έχει κληρονομήσει.

Σε συνέντευξη της, η Μαρίνα Πικάσο είχε πει χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε πλέον να έχει στην κατοχή της το σπίτι και εργαστήριο του παππού της, καθώς τα έχει συνδέσει με άσχημες αναμνήσεις της παιδικής της ηλικίας.


    
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης