Η πρεμιέρα του Λάμπη Λιβιεράτου και του Νίνο

Η πρεμιέρα του Λάμπη Λιβιεράτου και του Νίνο

Δείτε φωτογραφίες!

Η πρεμιέρα του Λάμπη Λιβιεράτου και του Νίνο
Ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς. Αυτό τουλάχιστον ισχύει στην περίπτωση του Νίνου και του Λάμπη Λιβεριάτου, που το βράδυ της Παρασκευής, έκαναν πρεμιέρα στο Cabaret @ Romeo. Οι δύο τραγουδιστές συνεργάζονται για πρώτη φορά και υπόσχονται ένα πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτο κέφι!


Ο Λάμπης Λιβεριάτος εμφανίστηκε με ένα μαύρο κοστούμι που συνδυάσε με ένα ασορτί T-Shirt. Το μαύρο χρώμα, επέλεξε και ο Νίνο που έσπασε τη μονοτονία με ένα απαστράπτον  T-Shirt.
Κλείσιμο



Τον περασμένο Δεκέμβριο, μιλώντας στο «Όλα Μπιπ», ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε πει για τους φίλους που του στάθηκαν στη δύσκολη περίοδο της ζωής του: «Έχω φίλους. Όχι πολλούς αλλά λίγους και καλούς. Βρέθηκαν άνθρωποι από τον χώρο δίπλα μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Βρέθηκε και ένας άνθρωπος από το πουθενά, ο Νίνο, που δεν τον ήξερα καθόλου, δεν είχα επαφή μαζί του ποτέ, και ήρθε και με συνάντησε. Μου έκανε πάρα πολύ καλό, είναι φοβερό παιδί ο Νίνο. Είπαμε πολλά πράγματα και στάθηκε πολύ δίπλα μου. Και ο Αντώνης Ρέμος, αλλά και άνθρωποι που δεν είναι επώνυμοι. Είχε περάσει κι αυτός (σ.σ. ο Νίνο) μία περίοδο έτσι δύσκολη και ήρθε να την μοιραστεί μαζί μου και ήθελε οπωσδήποτε να με βγάλει από αυτή την κατάσταση. Κάναμε ατελείωτες συζητήσεις».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης