Το άλογο, ο δήμαρχος και η υπουργός

Το άλογο, ο δήμαρχος και η υπουργός

O Ηλίας Ψηνάκης προμοτάρει μέσω Instagram τη συναυλία στον Μαραθώνα με τη νέα υπουργό Τουρισμού καβάλα στο άλογο

Το άλογο, ο δήμαρχος και η υπουργός
Μπορεί τα σχέδια του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψηνάκη για τη συναυλία της μοναδικής Άλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο του Μαραθώνα να «ναυάγησαν», ωστόσο ο δήμαρχος δεν χάνει το κέφι του και υπόσχεται σήμερα να χαρίσει στους παρευρισκόμενους μία αξέχαστη βραδιά με τραγούδια που θα ερμηνεύσει η υπηρεσιακή πλέον υπουργός Τουρισμού. Τη μαγική αποψινή βραδιά πανσελήνου θα ντύσει με τη μελωδική φωνή της η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ενώ οι παρευρισκόμενοι θα πλανηθούν σε ένα μουσικό ταξίδι μοναδικό, με ρυθμούς και μελωδίες αγαπημένες...

Ο δήμαρχος Μαραθώνα εναγωνίως όλο αυτό το διάστημα οργάνωνε με μεθοδικότητα αυτή τη συναυλία, με σκοπό ένα όμορφο καλοκαιρινό μουσικό ταξίδι για όλους όσους μένουν στο μαγευτικό Μαραθώνα, αλλά και για όλους όσους θα βρεθούν εκεί, για μία αξέχαστη βραδιά. Ωστόσο, «σκόπελος» στα σχέδιά του στάθηκε η απάντηση της αρχαιολογικής υπηρεσίας, καθώς όταν ο κ. Ψηνάκης έστειλε σχετικό αίτημα στην αρχαιολογική υπηρεσία, ζητώντας η συναυλία να γίνει στον Τύμβο του Μαραθώνα, τελικά έλαβε αρνητική απάντηση. 

Ο δήμαρχος Μαραθώνα έσπευσε να στείλει τη δική του απάντηση σε εκείνους που αρνήθηκαν την πραγματοποίηση της συναυλίας στο συγκεκριμένο χώρο, γράφοντας ένα μήνυμα στο Facebook όπου μεταξύ άλλων αφιέρωνε τη συναυλία «σε καμμιά 15αριά ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές που δεν μας άφησαν να την κάνουμε στον χώρο που έπρεπε, το "Η σωτηρία της ψυχής ειναι πολύ μεγάλο πράγμα"».

Κλείσιμο
Λίγες ώρες πλέον πριν τη μεγάλη συναυλία, ο Ηλίας Ψηνάκης, που δεν χάνει ποτέ το χιούμορ και την όρεξή του και επιστρατεύει την εξυπνάδα του σε κάθε κίνησή του, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία-ντοκουμέντο με τον ίδιο να ποζάρει χαμογελαστός ενώ δίπλα του στέκεται επάνω σε ένα όμορφο άλογο η υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ο κ. Ψηνάκης έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Φίλοι μου σας καλώ όλους όσους γουστάρετε να ερθετε αυριο Σάββατο 29 στην πανσέληνο του Αυγούστου στις 21.00 στην Αφετηρια Μαραθωνιου Δρόμου να απολαύσουμε όλοι μαζί την μοναδική συναυλία που έχει κάνει το γύρο του κόσμου της Υπουργου πλέον Αλκηστις Πρωτοψαλτη που με όλη της την αγαπη της μας προσφέρει !!!ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑ...!!!❤️ Η είσοδος δεν απλως ελεύθερη ....Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...!!!❤️».

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο δήμαρχος Μαραθώνα στο Instagram:





Το «παρών» στη συναυλία αναμένεται να δώσει πλήθος κόσμου, ενώ ο Ηλίας Ψηνάκης θα κάνει το δήμο Μαραθώνα για ακόμη μια φορά γνωστό για τις πολιτιστικές του δράσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης