«Αυτή μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις» - Οι ευχές για την κόρη του Σπανούλη

«Αυτή μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις» - Οι ευχές για την κόρη του Σπανούλη

«Η σπανουλιάδα συνεχίζεται» και τα άλλα μηνύματα που δέχθηκε ο αρχηγός του Ολυμπιακού και η Ολυμπία Χοψονίδου στα social media για τη γέννηση του τέταρτου παιδιού τους

«Αυτή μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις» - Οι ευχές για την κόρη του Σπανούλη
Γονείς, για τέταρτη φορά, έγιναν χθες ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου η οποία έφερε στον κόσμο τη πρώτη κόρη του ζευγαριού σε ιδιωτικό μαιευτήριο.

Η μικρή τους κορούλα ήρθε στον κόσμο λίγες ημέρες νωρίτερα από ότι την περίμεναν όμως έκανε ολόκληρη την οικογένεια χαρούμενη.

Η Ολυμπία Χοψονίδου ανήγγειλε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας φωτογραφία από πίνακα του Katie m. Berggren και σχολιάζοντας: «Ο Βασίλης, ο Θανάσης και ο Δημήτρης απέκτησαν αδερφούλα!». 
Κλείσιμο



Φυσικά, φίλοι και θαυμαστές αγκάλιασαν με τα μηνύματα και τις ευχές τους την οικογένεια του διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού. 

Όπως θα διαβάσετε, τα social media του ζευγαριού πήραν «φωτιά», με μηνύματα όπως «να σου ζήσει αρχηγέ», «η σπανουλιάδα συνεχίζεται» και «αυτή μέχρι και το μούσι θα σε βάλει να ξυρίσεις».  

Μάλιστα, Ολυμπία και Βασίλης ανέβασαν στο διαδίκτυο τη νεογέννητη κορούλα τους!



Και φυσικά οι ευχές ήταν χιλιάδες! 







Το ζευγάρι, λίγο μετά, «ανέβασε» και φωτογραφίες του από το μαιευτήριο για να μοιραστεί τις τρυφερές στιγμές με τους φίλους του. Τα μηνύματα και τα like έπεσαν «βροχή»! 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης