Γιάννης Σπαλιάρας: O άοκνος εραστής με τις 4.000 γυναίκες

Γιάννης Σπαλιάρας: O άοκνος εραστής με τις 4.000 γυναίκες

Τα απίθανα μέρη όπου έχει κάνει σεξ - Οι κυρίες που μπήκαν στη λίστα του - Όσα διηγούνται φίλοι για τις κατακτήσεις του - Έγινε ο μοναδικός Ελληνας που κατάφερε να κερδίσει σε tweets ακόμη και τον Αλέξη Τσίπρα  σαφής ένδειξη ότι στη μάχη του ενδιαφέροντος το σεξ κατατρόπωσε την πολιτική

Γιάννης Σπαλιάρας: O άοκνος εραστής με τις 4.000 γυναίκες
«Ημουν ένα συμπαθητικό παιδί στο λύκειο, χωρίς όμως να θεωρούμαι κάτι το εξαιρετικό. Είχα κάποιες κατακτήσεις, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο. Στα 19 μου, όταν μπήκα στη Γυμναστική Ακαδημία, άρχισα να κυκλοφορώ συνέχεια έξω. Εκεί συνάντησα πρώτη φορά πιο θερμές αντιδράσεις», ήταν η φράση στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ! Weekly», που απασφάλισε στη συνέχεια την επίμαχη εξομολόγηση. Για την ακρίβεια, το ιλιγγιώδες νούμερο 4.000: αριθμός γυναικών ίσος με μια ολόκληρη πόλη, αλλά αυτή η «λεπτομέρεια» για έναν τύπο σαν τον Σπαλιάρα κάθε άλλο παρά θα έπρεπε να προκαλεί εντύπωση. Οσοι άλλωστε μιλάνε μαζί του αυτές τις μέρες λένε ότι είναι σχεδόν σοκαρισμένος με τη διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα. Προφανώς επειδή το θεωρεί εφικτό για τις επιδόσεις του - αν και δεν ήταν πάντα έτσι. Ή τουλάχιστον δεν του φαινόταν από μικρός.   



Κλείσιμο
Το αειθαλές μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, όντας ο δευτερότοκος γιος της τετραμελούς οικογένειας Σπαλιάρα. Οι παιδικές του αναμνήσεις είναι γεμάτες χαρά, αλλά και έντονες κόντρες με τον κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερο αδελφό του. Με τη μητέρα του να κατάγεται από την Κύπρο, ο ηθοποιός και μοντέλο πέρασε όλα τα παιδικά καλοκαίρια στο νησί. Το ζωηρό ψηλό παιδί με τα μυωπικά γυαλιά, που γελούσε ανοίγοντας τους πυροσβεστήρες των ξενοδοχείων όπου φιλοξενούνταν με την εφηβική ομάδα μπάσκετ στην οποία έπαιζε, δεν μπορούσε ούτε κατ’ ελάχιστο να οραματιστεί το μέλλον που προδιαγραφόταν μπροστά του. Ούτως ή άλλως δεν θεώρησε ποτέ μέχρι και τα 18 του έτη ότι αποτελούσε την εξαίρεση κάποιου κανόνα. Ενα αγόρι όπως όλα τα άλλα, που ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή στην εφηβεία τους - για τον Σπαλιάρα οι πύλες της απόλαυσης άνοιξαν στα 15. Τέλη της δεκαετίας του ’80, σε ένα από τα καλοκαιρινά πάρτυ στο «Buzios», γνωρίστηκε με μια 26χρονη Ελληνοαυστραλέζα. «Σκεφτόμουν πώς θα έβρισκα το θάρρος να της ζητήσω το τηλέφωνό της. Και τότε εκείνη με ρώτησε: "Στον χώρο σου ή στον δικό μου;". Ελειπαν οι γονείς μου στο εξοχικό μας και πήγαμε σπίτι μου. Εκεί έγινε ό,τι έγινε. Δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα. Δεν μου άρεσε η πρώτη φορά. Δεν την ήξερα, δεν ένιωθα άνετα, οπότε δεν ήρθε φυσιολογικά. Στην αρχή απογοητεύτηκα. Είπα: "Αυτό είναι το σεξ; Γι’ αυτό μιλούν όλοι;”», θα ομολογήσει αρκετά χρόνια αργότερα. Η πορεία του βέβαια θα αντιστρέψει την τόσο εσφαλμένη εικόνα που είχε στο μυαλό του. Αισθανόμενος από τα εφηβικά του χρόνια την επιθυμία να δοκιμάσει τα όριά του, γύρω στα 17 ο σχεδόν ενήλικας πια Γιάννης Σπαλιάρας θα τολμήσει ακόμη και να κάνει σεξ στο αγγλικό κοιμητήριο που βρίσκεται απέναντι από τη «Νεράιδα». «Περάσαμε τον δρόμο απέναντι με μια κοπέλα και είδαμε το υπέροχο γκαζόν. Είναι ένας ωραίος χώρος. Είναι πεντακάθαρο, δεν έχει όλο αυτό το spooky που χαρακτηρίζει συνήθως τα νεκροταφεία. Εχει ένα τρομερό γκαζόν, είναι ρομαντικό, ειδυλλιακό θα έλεγα, απλώς ενώ βρίσκεσαι στο γρασίδι, ανοίγει το αυτόματο σύστημα ποτισμού», θα δηλώσει με χιούμορ στην πρόσφατη συνέντευξή του. 



Η μεγάλη πορεία στο μόντελινγκ και ο μέντορας «mr playboy»

Στα 19 του ξεκινά την πορεία του στο μόντελινγκ. Μέσα σε σύντομο διάστημα κατακτά τον τίτλο ενός εκ των πιο πετυχημένων μοντέλων στην εγχώρια αγορά. Ακολούθησε μεγάλη διεθνής πορεία στην Αγγλία, στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Βραζιλία, στις ΗΠΑ. Ο καλλίγραμμος Ελληνας γίνεται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα διεθνώς, με τις μεγαλύτερες εταιρείες να επενδύουν στο πρόσωπο και στο σώμα του. Η μία ευκαιρία διαδέχεται την άλλη ώσπου με την αφορμή μιας διαφήμισης βρίσκεται στο L.A. φιλοξενούμενος στο πάρτυ του «Mr Playboy» Χιου Χέφνερ. Ο ίδιος θυμάται: «Εχοντας κάνει τη διαφήμιση της βότκας Stolichnaya, που συνεργάζεται παγκοσμίως με το “Playboy”, ήμουν υποχρεωμένος από το συμβόλαιό μου να παρευρεθώ στο πάρτυ του περιοδικού. Οταν έφτασα στο Λος Αντζελες, έμεινα στο “W”, ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, και είχα την τύχη να γνωρίσω προσωπικά τον ίδιο τον Χιου Χέφνερ. Το σπίτι του είχε γύρω στα 500 δωμάτια. Το πάρτυ γινόταν στην αυλή έχοντας 10.000 καλεσμένους. Οταν συστηθήκαμε, μου είπε να απολαύσω τη βραδιά και τα κουνελάκια. Και όταν τον ρώτησα πώς κερδίζεις τις γυναίκες, απάντησε με στυλ: "Να είσαι πάντα ο εαυτός σου"». Ο Χιου Χέφνερ δεν ήταν ο μόνος διάσημος playboy με τον οποίο γνωρίστηκε μέσω του μόντελινγκ ο Ελληνας Καζανόβα. Με τον Τζορτζ Κλούνεϊ είχε επίσης μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι αποτελεί πρότυπο άνδρα, τουλάχιστον ως προς τη δημόσια εικόνα του. Με τον Αμερικανό σταρ συναντήθηκαν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης. Ο Γιάννης Σπαλιάρας μαζί με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Γκαμπριέλ Μπατιστούτα αποτέλεσαν τα κεντρικά πρόσωπα παγκόσμιας καμπάνιας γυαλιών ηλίου. «Ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι ένας από τους πιο ευγενείς και ευχάριστους ανθρώπους που έχω συναντήσει», τονίζει ο Γιάννης Σπαλιάρας μην κρύβοντας τον θαυμασμό του για τον τρόπο με τον οποίο ο Χολιγουντιανός σταρ χειρίζεται τη δημοσιότητα. Ο ίδιος βέβαια ποτέ δεν επεδίωξε να έχει κύκλο κολλητών εξ ολοκλήρου από πρώτης γραμμής διασημότητες. Μάλλον το αντίθετο.




 Για παράδειγμα, ακόμα και σήμερα αδελφικοί του φίλοι είναι ο Γιώργος και ο Νίκος που γνωρίζονται από παιδιά, ενώ από τον χώρο της σόουμπιζ κολλητοί του είναι το μοντέλο και παρουσιαστής Δημήτρης Μανίκας και ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια κυνηγάει το όνειρό του στο Λος Αντζελες. Στο πρόσφατο ταξίδι του άλλωστε στο L.A. φιλοξενήθηκε από τον ηθοποιό, με τον οποίο μάλιστα πέρασαν μαζί από διάφορα κάστινγκ για σίριαλ και ταινίες. «Η χημεία και η τρέλα τούς ταιριάζει», ομολογεί στο «thema people» άνθρωπος που ξέρει καλά και τους δύο, τονίζοντας πως «στο ταξίδι τους στο Λας Βέγκας ήταν σαν να έβλεπες δύο έφηβους στην πρώτη τους εκδρομή». «Πήγαμε στο Βέγκας αλλά what happens in Vegas, stays in Vegas», παραδέχεται με χιούμορ στο «thema people» ο Χρήστος Βασιλόπουλος, και συμπληρώνει: «Ο Γιάννης είναι παιδί που δεν έχει μεγαλώσει. Είναι ένας έφηβος στο καλλίγραμμο σώμα ενός ώριμου άνδρα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Πιστεύω πως αν είχε έρθει στα 25 του στο Χόλιγουντ θα είχε κάνει καριέρα με την εμφάνιση που έχει. Θα ήταν ο next big fame. Τον φιλοξένησα επί έναν μήνα στο L.A. Περάσαμε συγκλονιστικά. Ταξιδέψαμε, βγήκαμε, διασκεδάσαμε». Για λεπτομέρειες περί γυναικοδουλειών ο ίδιος βέβαια δεν θέλησε να επεκταθεί, τηρώντας την κλασική ομερτά μεταξύ φίλων. 



Ο γοητευτικός Ελληνας διεκδίκησε πολλές εκ των εγχώριων κυριών της σόουμπιζ: η Γιάννα Πολιάκου, η Διονυσία Κουκίου, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου και η Τάμτα Μαστοράκη είναι μερικές μόνο από τις σχέσεις του ηθοποιού που ανά καιρούς είδαν το φως της δημοσιότητας. Κατά τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Γιάννης Σπαλιάρας έζησε έναν δυνατό έρωτα που διήρκεσε αρκετούς μήνες με την Μπέττυ Μαγγίρα. Ηταν κατά τα πρώτα χρόνια της πορείας τους στον χώρο. Μάλιστα όλοι όσοι έτυχε να τους γνωρίσουν εκείνη την περίοδο τονίζουν στο «thema people» ότι είχαν έναν πολύ ευτυχισμένο και ισορροπημένο δεσμό. Οι φήμες φυσικά δεν σταματούν εδώ αφού πολλά όμορφα κορίτσια της σόουμπιζ του τότε και του σήμερα υποτίθεται ότι είχαν κάτι περισσότερο από φλερτ μαζί του. Αλήθεια ή όχι, πάντως έντονα λέγεται ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά, η Κορίνα Στεργιάδου, η Δήμητρα Ματσούκα και η Ευγενία Γκιζέλη είχαν μια έστω σύντομη σχέση με τον ηθοποιό, που κέρδισε μέχρι και την καρδιά της Σέρβας Αναπληρωματικής Μις Κόσμος Sanja Papic. Με τη Σέρβα καλλονή γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια, όταν παρουσίαζαν από κοινού τα βαλκανικά Καλλιστεία στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου αναπτύχθηκε ένα έντονο ειδύλλιο, το οποίο εξελίχθηκε γρήγορα σε σχέση. Κάποιος μάλιστα από τον κύκλο του αναφέρει ότι ακόμα και η Μαντόνα βρέθηκε στο διάβα του, την οποία όμως δεν κατάφερε να κατακτήσει - αν και αποπειράθηκε. «Ο Γιάννης έχει τρομερό χιούμορ και τολμά να αλώνει και κάποια γυναικεία κάστρα που για τους υπόλοιπους είναι ασυζητητί απόρθητα. Τουλάχιστον εκείνος θα το προσπαθήσει και συνήθως του βγαίνει», λέει φίλος του ηθοποιού και μοντέλου. «Ημασταν θυμάμαι στο Λονδίνο. Κάθε βράδυ βγαίναμε στο “Mommos”, το πιο in μαγαζί της πόλης τότε. Ολοι οι famous ανά τον κόσμο είναι εκεί. Ενα βράδυ στο ακριβώς διπλανό τραπέζι ήταν η Μαντόνα με την παρέα της. Πάθαμε ταχυπαλμία. Εκείνος τόλμησε να της πει: “Σε λατρεύουμε όλοι”. Γελάσαμε όλοι, ακόμα και αυτή. Αλλά μετά μας γύρισε την πλάτη», περιγράφει. 



Σεξ παντού

«Είναι ο μόνος που έκανε πράξη τη θεωρία του “ζήσε στο έπακρο την κάθε στιγμή”», λέει ένας άλλος φίλος του Γιάννη Σπαλιάρα στο «thema people» περιγράφοντας μερικές από τις μικρές αμαρτίες του. «Εχει κάνει σεξ παντού. Από τον Αμαζόνιο που έτυχε να είναι σε μια μεγάλη αποστολή ως τη θάλασσα της Σκιάθου το 2005. Είναι ένας άνθρωπος ερωτικός που εκδηλώνει το πάθος του. Θυμάμαι μου έλεγε: “Οσοι έχουν κάνει σεξ στο αεροπλάνο έχουν μπει στο λεγόμενο mile fight club”». Σε ένα άλλο ταξίδι του στο Λονδίνο, φίλος του περιγράφει το εξής περιστατικό: «Είναι το 2005 περίπου κι έχουμε πάει με τον Γιάννη στο Λονδίνο μαζί με την τότε σύντροφό του. Το βράδυ σε ένα από τα πιο κοσμικά κλαμπ της πόλης είναι μια εκπληκτικά όμορφη γυναίκα. Προσπαθώ να την προσεγγίσω τρώγοντας χυλόπιτα στο λεπτό. Εκείνος, έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, δεν μπορεί να κάνει καμία κίνηση. Κάποια στιγμή έρχεται η καλλονή προς το μέρος μου και μου δίνει τον αριθμό τηλεφώνου της λέγοντάς μου να το δώσω στον Σπαλιάρα για να επικοινωνήσει μαζί της. Μένω κόκαλο. Οντως, την επόμενη μέρα τής τηλεφωνεί και συναντιούνται κάπου στο κέντρο. Πάνε σε ένα από τα φθηνά ξενοδοχεία της περιοχής Βικτώρια, όπου μπορείς να ενοικιάσεις για δύο ώρες ένα δωμάτιο.




Ο Σπαλιάρας έχει ξεχάσει την τσάντα του -που μεταξύ άλλων έχει το book του με επαγγελματικές φωτογραφίες του- στο ταξί καθ’ οδόν προς το ξενοδοχείο. Αμέσως μόλις διαβούν την πόρτα του ξενοδοχείου, το συνειδητοποιεί και παρά το ότι του είναι απολύτως απαραίτητο, δεν δίνει καμία σημασία. Δύο ώρες αργότερα και ενώ έχουμε μιλήσει στο τηλέφωνο και μου έχει εξιστορήσει ό,τι έχει συμβεί όντας παράλληλα σε πανικό γιατί έχει χάσει έναν βασικό φάκελο της δουλειάς του, βλέπει τον οδηγό ταξί μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου να τον ρωτά αν είναι δική του η τσάντα. Ο Γιάννης πραγματικά είναι ο πιο ενθουσιώδης και απρόβλεπτος άνθρωπος που γνωρίζω». Οσοι τον γνωρίζουν μιλάνε επίσης και για τη γαλαντομία του, ένα βασικό χαρακτηριστικό άλλωστε του κλασικού Λατίνου εραστή, τους νόμους του οποίου φαίνεται να ακολουθεί απαρεγκλίτως και ο Σπαλιάρας - και καθώς φαίνεται δεν του βγήκε σε κακό. Οι φίλοι του λένε ότι θεωρεί επιβεβλημένο οι άνδρες να είναι πάντα γενναιόδωροι με τη σύντροφό τους και ο ίδιος φροντίζει να τους κάνει συνέχεια, ξεπερνώντας ακόμη ενίοτε και το budget του, «δώρα ακόμα και των 1.000 ευρώ», λέει χαρακτηριστικά φίλος του, τονίζοντας ότι «δεν είναι δα και πλούσιος ο Γιάννης. Το προσπαθεί όπως όλοι». Πάντως ο ίδιος λατρεύει τα ταξίδια και για χάρη ενός μεγάλου έρωτα έκανε αυθημερόν δύο φορές την πτήση Λονδίνο - Αμβούργο προκειμένου να συναντήσει τη σύντροφό του και να της ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο-έκπληξη με κεριά. 




Σπαλιάρας ο Ατρόμητος

«Πάντα θαύμαζα το γεγονός ότι τολμά να μπαίνει σε κάθε κατάσταση χωρίς να φοβάται», διηγείται στο «thema people» γνωστό μοντέλο και φίλος του. «Είχαμε πάει το ίδιο διάστημα στο Κέιπ Τάουν. O Γιάννης, έχοντας ενθουσιαστεί από την πόλη και τον κόσμο, άλλαξε τρεις φορές το εισιτήριο επιστροφής του μένοντας συνολικά τέσσερις μήνες. Το τελευταίο βράδυ πριν φύγουμε έχει βγει με μια κοπέλα που έχει γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες. Πηγαίνοντας προς το δωμάτιο του ξενοδοχείου τον σταματά ένας γεροδεμένος τύπος και μεταξύ άλλων του λέει: “Ή θα πας μόνος σου πάνω να κοιμηθείς ή θα σε σκοτώσω”». Για την ιστορία, ανέβηκε πάνω χωρίς δεύτερη κουβέντα διότι, όσο τολμηρός κι αν είναι, δεν είναι και ηλίθιος. Οσο για την ερωτική στιγμή που ο ίδιος ένιωσε περισσότερο ελεύθερος, ο φίλος του μας αποκαλύπτει πια ήταν αυτή: «Κάποτε είχε βρεθεί με κάποια σύντροφό του στο Κέιπ Πόιντ. Πρόκειται για το νοτιότερο σημείο της Αφρικής, εκεί όπου ουσιαστικά βρίσκεται η τελευταία παραλία της Αφρικής. Είναι ένα υπέροχο μέρος με κόκκινα βράχια όπως μου έλεγε. Εκείνη την περίοδο ήταν με ένα μοντέλο από την Κίνα που είχε ζήσει επί πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Εκαναν έρωτα στους αμμόλοφους. Ηταν για εκείνον η απόλυτη ελευθερία». Μάλλον δύσκολο να βρεθεί μέρος στη Γη όπου ο Σπαλιάρας δεν έχει αφήσει το στίγμα του. Το λέει άλλωστε συχνά και ο ίδιος στους φίλους του κάνοντας πλάκα: «Οπως κοιτάμε τον παγκόσμιο χάρτη, είναι λίγες οι χώρες που δεν έχω βάλει τη σημαιούλα μου!».




Πόσες φορές όμως έχει ερωτευτεί στη ζωή του και πώς λειτούργησε την εκάστοτε φορά; «Οταν ερωτεύομαι, είμαι παρορμητικός. Λειτουργώ πολύ περισσότερο με το ένστικτο και το συναίσθημα και λιγότερο με τη λογική», εξομολογήθηκε στην πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ! Weekly», τονίζοντας: «Εχει συμβεί δύο-τρεις φορές στη ζωή μου να στενοχωρηθώ πάρα πολύ και να είμαι στα πατώματα, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι που δεν έχουν νιώσει έτσι δεν έχουν ερωτευτεί κιόλας. Δεν μπορείς να ζεις μόνο το ευχάριστο κομμάτι. Ημουν πολύ άσχημα ψυχολογικά. Δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, στεναχωριόμουν. Εχω κλάψει αρκετές φορές για το τέλος μιας σχέσης. Μία φορά έχω φτάσει κοντά στον γάμο. Αν είχαμε παιδί, με τη σύντροφό μου θα ήμουν παντρεμένος. Ηταν έγκυος αλλά απέβαλε στον πρώτο μήνα της κύησης. Ευτυχώς δεν είχαμε προλάβει να το συνειδητοποιήσουμε». 
































































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης