Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News

Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News

Η πρώην παρουσιάστρια του δημοφιλούς προγράμματος ανακοίνωσε την παραίτησή της πριν από έναν περίπου μήνα

Η Μαρία Μενούνος θα είναι το νέο πρόσωπο του E! News
Η ελληνοαμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια Μαρία Μενούνος θα βρεθεί στο τιμόνι του δημοφιλούς ψυχαγωγικού προγράμματος E! News από τις 10 Αυγούστου, μετά από την παραίτηση της πρώην παρουσιάστριας της εκπομπής Giuliana Rancic, η οποία ανακοινώθηκε πριν από έναν περίπου μήνα.

«Για περισσότερο από μία δεκαετία, είχα την τύχη να συμμετέχω στην επιτυχία του E! News και θα μου λείψει η οικογένειά μου στο σόου», είχε δηλώσει η Rancic στη σχετική ανακοίνωση, που έπεσε σαν βόμβα στον κόσμο των αμερικανικών media.

Η είδηση της επιλογής της Μαρίας Μενούνος για να αντικαταστήσει τη βετεράνο παρουσιάστρια ήταν αρκετά αναμενόμενη, δεδομένης της επιτυχίας που γνωρίζει η Ελληνοαμερικανίδα στις ΗΠΑ.

Κλείσιμο
Η Μενούνος προσελήφθη από το δίκτυο E! τον Μάιο του 2014 για να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή με τίτλο «Untold with Maria Menounos». Σύμφωνα δε με φήμες, η σχέση της με την  Giuliana Rancic ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική, γεγονός που συνέβαλε και στην παραίτηση της τελευταίας από τη θέση της παρουσιάστριας της πολυβραβευμένης εκπομπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης