Ποια είναι η Ζωή που σταμάτησε το «κοντέρ» του Σπαλιάρα;

Ποια είναι η Ζωή που σταμάτησε το «κοντέρ» του Σπαλιάρα;

Η Ζωή Τζάνη, γυμνάστρια στο επάγγελμα, εδώ και κάποιους μήνες είναι ζευγάρι με το μοντέλο- Πώς αντέδρασε όταν άκουσε τον σύντροφό της να λέει ότι έχει πάει-περίπου- με 4.000 γυναίκες;

Ποια είναι η Ζωή που σταμάτησε το «κοντέρ» του Σπαλιάρα;
«Έχω κάνει έρωτα με 4.000 κοπέλες». Με αυτή την λιτή δήλωση ο Γιάννης Σπαλιάρας αναδείχτηκε σε θέμα των ημερών. Έγινε αντικείμενο θαυμασμού αλλά και αμφισβήτησης, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που εύλογα αναρωτήθηκαν, πότε πρόλαβε. Η «λίστα Σπαλιάρας θα δημοσιευτεί στο Σύνταγμα», «Τατσόπουλος Vs Σπαλιάρας live στο ΟΑΚΑ» είναι κάποιες από τις φανταστικές και χιουμοριστικές εκδηλώσεις που εμφανίστηκαν στο Facebook, ενώ μέχρι και τραγούδι γράφτηκε με τίτλο «4.000 μωρά (Γιάννης Σπαλιάρας)».


Τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Σπαλιάρας βρίσκεται σε σχέση με την Ζωή Τζάνη και φαίνεται να έχει μάτια μόνο για εκείνη. Αλήθεια, ποια είναι η γυναίκα που «σταμάτησε» το κοντέρ του Σπαλιάρα και πώς αντέδρασε όταν άκουσε την επίμαχη δήλωση του;
Κλείσιμο


Η Ζωή είναι ξανθιά, χυμώδης και πολύ γυμνασμένη. Άλλωστε το επάγγελμα της είναι γυμνάστρια. Στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Ζωή ανεβάζει φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της στην παραλία, τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο και τις βραδινές εξόδους της. Η επίμαχη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα, η Ζωή Τζάνη, ανέβασε ένα αινιγματικό post: «Κάποιος κάποτε μου είπε, Κοίτα εσύ να είσαι σωστός, αυτό έχει σημασία! Άσε τους υπόλοιπους να σε ακολουθούν, να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι και όχι εσύ σαν αυτούς!».


Η σχέση της ωστόσο, με το μοντέλο, δεν φάνηκε να διαταράχτηκε καθόλου. Σύμφωνα με το εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ! ο Γιάννης Σπαλιάρας, μιλώντας για την αντίδραση της συντρόφου του, είπε: «Η Ζωή σοκαρίστηκε τις πρώτες ώρες, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν άξιζε τον κόπο. Καθόλου δεν μας επηρέασε όλο αυτό. Αντίθετα, γελάσαμε πολύ με όσα γράφτηκαν».






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης