H Μαρίνα Βερνίκου στο Ergon - Concept Store της Μυκόνου

H Μαρίνα Βερνίκου στο Ergon - Concept Store της Μυκόνου

Εφτιαξε το δικό της ζευγάρι εσπαντρίγιες και επέλεξε ένα ζευγάρι ξύλινα γυαλιά

H Μαρίνα Βερνίκου στο Ergon - Concept Store της Μυκόνου
Η πάντα εντυπωσιακά κομψή Μαρίνα Βερνίκου, επισκέφθηκε το Ergon-Concept Store της Μυκόνου.

Εκεί, έφτιαξε τo δικό της ζευγάρι εσπαντρίγιες και επέλεξε ένα από τα super stylish μοντέλα ξύλινων γυαλιών, φωτίζοντας ακόμα περισσότερο με τη λάμψη της ένα χώρο υψηλής αισθητικής όπου ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός συναντιέται απόλυτα με τη σύγχρονη ποπ κουλτούρα και οι πελάτης γίνεται ο ίδιος δημιουργός.

Κλείσιμο






Το κατάστημα Ergon στη Μύκονο, είναι ένα νέο meeting point καλλιτεχνικής έκφρασης. Το concept store ιδιαίτερης αισθητικής προσκαλεί τον επισκέπτη να γίνει ο ίδιος δημιουργός του δικού του προσωπικού αντικειμένου. Διαλέγει δηλαδή ένα από τα δεκάδες αξεσουάρ, εσπαντρίγιες, σανδάλια, τσάντες, καπέλα, μακό, και “επεμβαίνει” σε αυτά. Έτσι μετατρέπονται σε καμβά έκφρασης για τον καθένα μας ώστε να πειραματιστούμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας ergon.

Όλα τα έργα της ergon MYKONOS αποτελούν δημιουργίες που εμπνέονται από γνώριμες εικόνες της ελληνικής μυθολογίας, ιστορίας και παράδοσης, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη αισθητική με pop διάθεση.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων αντικειμένων - ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, αναμνηστικά έως και είδη σπιτιού – η ergon καταφέρνει να φέρει την πλούσια ελληνική πολιτιστική κληρονομιά στην καθημερινότητα μας μ’ ένα μοναδικά γοητευτικό και σύγχρονο τρόπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης