Μυστήριο με νεαρό που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της Ντεμί Μουρ

Μυστήριο με νεαρό που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της Ντεμί Μουρ

Η ηθοποιός έλειπε, όπως και οι κόρες της και κανείς δεν ξέρει ποιος έκανε πάρτι το βράδυ του Σαββάτου που οδήγησε στον θάνατο του 21χρονου

Μυστήριο με νεαρό που βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της Ντεμί Μουρ

Σάλος έχει προκληθεί στο Χόλιγουντ με την είδηση ότι 21χρονος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της κατοικίας της διάσημης ηθοποιού Ντεμί Μουρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια πάρτι που γινόταν στο σπίτι της Μουρ με πιθανότερη αιτία τον πνιγμό. Το πτώμα του βρέθηκε το πρωί της κυριακής.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι το γεγονός ότι η ηθοποιός βρισκόταν εκτός πόλης για δουλειές και οι κόρες της Μουρ αρνούνται ότι βρίσκονταν στο σπίτι και ότι έκαναν αυτές το πάρτι.
Κλείσιμο

η κόρη της ηθοποιού και του Μπρους Γουίλις Ταλούλαχ, αναφέρει στο Instagram πως ήταν στην Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο αυτό μαζί με την αδερφή της Σκουτ, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της δεύτερης που κλείνει την Δευτέρα τα 24. Η Ράννερ, πάλι, η μεγαλύτερη κόρη της ηθοποιού, φαίνεται πως ήταν στη Νέα Υόρκη.

Ωστόσο ένας γείτονας της ηθοποιού, πως τα παιδιά της Μουρ, έμεναν για εβδομάδες στο σπίτι και έκαναν κάθε μέρα πάρτι. Η υπόθεση διερευνάται από τις αρχές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης