Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ

«Δια χειρός» Μάριο Τεστίνο 

Δείτε τις επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ
Αυτές είναι οι επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση της πριγκίπισσας Σάρλοτ, που τραβήχτηκαν από τον αγαπημένο φωτογράφο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Μάριο Τεστίνο. 

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες απεικονίζουν την μικρή Σάρλοτ με τους γονείς της και τον μεγάλο της αδελφό, Πρίγκιπα Γεώργιο, μια από τις πιο ξεχωριστές ημέρες της ζωής την περασμένη Κυριακή.  



Ο Τεστίνο «πέταξε» με ιδιωτικό ελικόπτερο στο Sandringham όπου βαφτίστηκε Χριστιανή η πριγκίπισσα, για να τραβήξει τις υπέροχες φωτογραφίες στις οποίες φιγουράρουν, η Βασίλισσα, ο Φίλιππος, ο Κάρολος, η Καμήλα και οι Μιντλετονς. 
Κλείσιμο


Η οικογένεια πόζαρε, λίγα λεπτά αφότου βαφτίστηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής, με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τους Μίντλετονς και τους πέντε νονούς της πριγκίπισσας.  



Ο Περουβιανός φωτογράφος, Τεστίνο, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που φωτογράφησε επίσημα την πριγκίπισσα Νταϊάνα πριν τον θάνατό της το 1997. Οι φωτογραφίες αυτές βρίσκονται στο παλάτι του Κένσιγκτον από το 2005. 




Ο ίδιος είχε επιλεγεί από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ για να τραβήξει τις επίσημες φωτογραφίες του αρραβώνα τους το 2010, ωστόσο για την βάφτιση του πρίγκιπα Γεώργιου, τον Οκτώβριο του 2013 το ζευγάρι επέλεξε τον φωτογράφο, Τζέισον Μπελ. 


Το παλάτι του Κένσιγκτον τουίταρε της φωτογραφίες του Τεστίνο σήμερα το απόγευμα, μέσω του επίσημου λογαριασμό του καθώς τις δημοσίευσε και στα ΜΜΕ. 



Μάλιστα πριν την δημοσίευσή τους, το παλάτι,  ανάρτησε και το ακόλουθο μήνυμα: «Είμαστε σε θέση να μοιραστούμε κάποιες ξεχωριστές φωτογραφίες από την βάφτιση από τον Μάριο Τεστίνο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα τα όμορφα  μηνύματα αυτές τις μέρες».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης