Αρκετοί επώνυμοι τίμησαν τη διάλεξη της Kerry Kennedy στο μουσείο της Ακρόπολης

Αρκετοί επώνυμοι τίμησαν τη διάλεξη της Kerry Kennedy στο μουσείο της Ακρόπολης

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Ίδρυμα της με τιμούν με αυτή την εκδήλωση»

Αρκετοί επώνυμοι τίμησαν τη διάλεξη της Kerry Kennedy στο μουσείο της Ακρόπολης
Η Kerry Kennedy, κόρη του αείμνηστου Robert F. Kennedy και της Ethel Kennedy ήρθε στη χώρα μας και πραγματοποίησε, το πρωί της Τετάρτης, διάλεξη με τίτλο: «Λέγοντας την αλήθεια στην εξουσία για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». 

Τη διάλεξη την οργάνωσε το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και η Πρόεδρος του «Robert F. Kennedy Human Rights» έκανε έκκληση για το χτίσιμο ενός κόσμου πιο ειρηνικού και πιο δίκαιου.

Κλείσιμο


Τη διάλεξη της Kerry Kennedy παρακολούθησαν εκτός από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και πολλοί εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. 

Ανάμεσά τους ήταν και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη, οι οποίοι συνδέονται με δεσμούς φιλίας ετών με την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», ενώ είναι και η νονά της μικρότερης κόρης τους, Αριάδνης. 



Παρούσα στην εκδήλωση ήταν ακόμα η Τατιάνα Μπλάτνικ και ο Όλγα Κεφαλογιάννη. 



Η Kerry Kennedy, πριν αρχίσει την ομιλία της, ευχαρίστησε δημόσια την κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη λέγοντας: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα το γεγονός ότι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη και το Ίδρυμα της με τιμούν με αυτή την εκδήλωση. Η Μαριάννα είναι για μένα ένα από τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα στον κόσμο. Είναι πηγή έμπνευσης, πολύτιμη φίλη και συνεργάτης. Και γνωρίζω ότι σ’ ολόκληρη την υφήλιο, όπου είναι γνωστό το όνομα και το έργο της, αποτελεί πρότυπο γενναιοδωρίας και θεωρείται κάτι σαν ηρωίδα, προσφέροντας στον καθένα ό,τι μπορεί: Προστατεύει άρρωστα παιδιά, αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών, συμβάλλει με τη δράση της σε τόσο σημαντικούς τομείς όπως η παιδεία και ο πολιτισμός.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης