Πώς επέλεξε το όνομά της η Κέιτλιν Τζένερ;

Πώς επέλεξε το όνομά της η Κέιτλιν Τζένερ;

Δύο χρόνια χρειάστηκαν για να επιλέξει ο Μπρους Τζένερ το όνομα που θα χρησιμοποιούσε όταν θα ολοκληρωνόταν η μεταμόρφωσή του σε γυναίκα

Πώς επέλεξε το όνομά της η Κέιτλιν Τζένερ;
Χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να επιλέξει ο Μπρους Τζένερ το όνομα που θα χρησιμοποιούσε όταν θα ολοκληρωνόταν η μεταμόρφωσή του σε γυναίκα, αλλά τελικά τα αμερικανικά καλλιστεία τον βοήθησαν να καταλήξει στο «Κέιτλιν».

Ο Αμερικανός ολυμπιονίκης και πατριός της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν έκανε το ντεμπούτο του ως γοητευτική εξηνταπεντάρα τη Δευτέρα στο εξώφυλλο του Vanity Fair προκαλώντας χείμαρρο αντιδράσεων. Η εντυπωσιακή φωτογράφηση συνόδευε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, με την Κέιτλιν να μιλά για όλους και για όλα.

Όσον αφορά στην επιλογή του ονοματός της, είπε στο περιοδικό: «Δεν είναι εύκολο να διαλέξεις ένα όνομα που να αντιπροσωπεύει τον πραγματικό σου εαυτό. Το σκεφτόμουν εδώ και δύο χρόνια».

Κλείσιμο
Προσπάθησε μάλιστα να πάρει ιδέες παρακολουθώντας τα αμερικανικά καλλιστεία «Μις Αμέρικα» και συγκρίνοντας τα ονόματα των διαγωνιζόμενων μεταξύ τους. Αν και της άρεσαν αρκετά το Χέδερ και το Κάθι, το Κέιτλιν ήταν αυτό που έμεινε στο μυαλό της. 

Ωστόσο, η απόφασή της οριστικοποιήθηκε όταν η βοηθός της Ρόντα της πρότεινε το ίδιο όνομα και η ίδια θεώρησε τη σύμπτωση καλό οιωνό.

Όσον αφορά δε την ορθογραφία του ονόματος (στα αγγλικά το πρώτο γράμμα θα μπορούσε να είναι K), η Κέιτλιν επέλεξε να ξεχωρίσει από τα άλλα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, που έχει εμμονή με το γράμμα Κ και να επιλέξει το πιο εναλλακτικό «C» (Caitlyn αντί για Kaitlyn).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης