Η Jessica Alba στο Forbes: Η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ

Η Jessica Alba στο Forbes: Η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ

Η εταιρεία «Honest» που ίδρυσε η διάσημη ηθοποιός την κατατάσσει στις πιο πλούσιες γυναίκες του κόσμου

Η Jessica Alba στο Forbes: Η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ
Είναι νέα, όμορφη και ζάμπλουτη! Ο λόγος για ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του Χόλιγουντ, την Jessica Alba. Η 34χρονη ηθοποιός φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού του πλούτου, το Forbes καθώς είναι η πιο πλούσια αυτοδημιούργητη γυναίκα των ΗΠΑ.

Αν και έχουν περάσει χρόνια από τότε που πρωταγωνίστησε στην «Αμαρτωλή Πόλη» (Sin City) η Jessica ήρθε για να μείνει. Οχι μόνο στο χώρο του θεάματος αλλά και σε αυτόν των επιχειρήσεων. Σύμφωνα με το Forbes η Alba κατάφερε να χτίσει μέσα σε λίγα χρόνια την «Honest» η αξία της οποίας ανέρχεται στο 1 δισ. δολ. ενώ η προσωπική της περιουσία ξεπερνά τα 200 εκατ. δολάρια. 
Η «Honest» είναι μια εταιρεία που πουλάει οικολογικά προϊόντα για το σπίτι και το παιδί.

Συγκεκριμένα η Honest Company απασχολεί περισσότερα από 350 άτομα και ειδικεύεται στις online πωλήσεις παιδικών προϊόντων (πάνες, μωρομάντιλα, παιδικά αφρόλουτρα και σαμπουάν, καθαριστικά, σαπούνια, πετσέτες και ρούχα) όλα φτιαγμένα από υποαλλεργικά και άκρως φιλικά προς το περιβάλλον υλικά.
Κλείσιμο

Ο,τι πουλάει -αποκλειστικά μέσω Διαδικτύου- η «Honest Company» είναι κατασκευασμένο με ειδικά υλικά, βιοδιασπώμενο ή ανακυκλώσιμο και έχει φτιαχτεί σε εγκαταστάσεις που με τη σειρά τους δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης