Eurovision: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου νικητή

Eurovision: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου νικητή

Ο Måns Zelmerlöw ο μεγάλος νικητής του 60ου διαγωνισμού – Oι άγνωστες πτυχές της ζωής του - Δείτε τον να χορεύει γυμνός Miley Cyrus 

Eurovision: Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου νικητή
Επιβεβαιώθηκαν τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών αφού σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων η Σουηδία ήταν το μεγάλο φαβορί της βραδιάς. 


Κλείσιμο

Ο Måns Zelmerlöw κέρδισε την πρώτη θέση και με 365 βαθμούς έφερε τη Σουηδία στην κορυφή φιλοξενόντας στην χώρα του τον 61ο διαγωνισμό της Eurovision. 



O τραγουδιστής, παρά τα θετικά σχόλια των περασμένων ημερών, δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή του τη στιγμή που παρέλαβε το βραβείο από την περσινή νικήτρια Conchita.



Στη συνέχεια ως είθισται τραγούδησε για μια ακόμη φορά το τραγούδι το τραγούδι «Heroes», που ψήφισε σύσσωμη η Ευρώπη και ξεσήκωσε για ακόμη μία φορά το Wiener Stadthalle.



Μπορεί στην Ελλάδα οι περισσότεροι να τον γνώρισαν τώρα όμως στη Σουηδία είναι πολύ γνωστός και όχι μόνο ως τραγουδιστής. 



Στο παρελθόν ο είχε πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη του αφού εκτός από ταλέντο στο τραγούδι έχει εκπληκτικές ικανότητες και στο χορό κερδίζοντας στον τηλεοπτικό διαγωνισμό «Let's Dance»  -ανάλογο σόου με το Dancing With the Stars. 



Και τα ταλέντα του δεν σταματούν εκεί.  Ο Σουηδός που ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης έχει πρωταγωνιστήσει στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα στο θέατρο ενώ έχει παίξει και στο Musical Grease. 



Ο ίδιος μάλιστα έχει κάνει στο παρελθόν και τολμηρές εμφανίσεις. Πέρυσι είχε εμφανιστεί  στη σκηνή του περσινού Gala της Gay κοινότητας QX της Σουηδίας πάνω σε μία τεράστια μπάλα κατεδάφισης ολόγυμνος! 
Ο νικητής της Eurovision έκανε μια εμφάνιση αλά Miley Cyrus στην έναρξη της βραδιάς και στη συνέχεια βέβαια ντύθηκε με ναυτική στολή και χόρεψε μία gay friendly χορογραφία.




«Ήταν καταπληκτικά! Δεν το άκουσα καλά όταν είπαν πως εμείς είμαστε οι νικητές. Ο Κρίστερ Μπζορκμαν μου το είπε λίγα λεπτά μετά. Νόμιζα πως η Ρωσία ή η Ιταλία θα κερδίσουν. Είμαι τόσο ευτυχισμένος που τα καταφέραμε. Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και γεμάτος με χαρά!», είπε ο Μονς Σελμερλόβ,  οποίος δέχτηκε ένα πολύ γλυκό δώρο εκείνη τη στιγμή από ένα μικρό κοριτσάκι. Ήταν ένα κουκλάκι που έμοιαζε με το κινούμενο σχέδιο που είχε εμφανιστεί πάνω στη σκηνή την ώρα της εμφάνισης της Σουηδίας.

«Όταν άκουσα για πρώτη φορά το "Ηeroes", σκέφτηκα πως είναι ένα εκπληκτικό τραγούδι. Αυτό ήταν που ήθελα να κάνω. Ίσως ήταν η μοίρα», είπε. 

Σε ερώτηση για το πώς είναι να συνεργάζεται στην σκηνή με ένα κινούμενο σχέδιο ο ίδιος απάντησε: «Υποτίθεται πως το κινούμενο σχέδιο συμβολίζει εμένα σαν παιδί. Παίζω μαζί του και αυτό το ανθρωπάκι είμαι εγώ σε ηλικία 10 ετών. Έχει πολύ πλάκα.»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης