Μονακό: Η Πάρις, η Έλλη και ο Αλβέρτος στον φιλανθρωπικό αγώνα της Formula 1

Μονακό: Η Πάρις, η Έλλη και ο Αλβέρτος στον φιλανθρωπικό αγώνα της Formula 1

Το γνωστό μοντέλο Ελλη Παπαγγελή βρέθηκε στο πριγκιπάτο και φωτογραφήθηκε με την Πάρις Χίλτον - Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram

Μονακό: Η Πάρις, η Έλλη και ο Αλβέρτος στον φιλανθρωπικό αγώνα της Formula 1
Ο παραδοσιακός φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των πιλότων της Formula 1 και αστέρων του παγκόσμιου αθλητισμού και όχι μόνο, που πραγματοποιήθηκε στο Μονακό είχε άρωμα Χόλιγουντ και Ελλάδας. Η Πάρις Χίλτον και η σέξυ οννεδίτισσα Έλλη Παπαγγελή τράβηξαν πάνω τους τα φλας των φωτογράφων που προτίμησαν να απαθανατίσουν τις δυο κυρίες παρά τις ντρίπλες και τα τάκλιν του Φελίπε Μάσα. 



Κλείσιμο
Από κοντά και ο μόνιμος θιασώτης του αγώνα πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό ο οποίος φωτογραφήθηκε ουκ ολίγες φορές με την Πάρις Χίλτον. 

Η Έλλη Παπαγγελή δεν έχασε ευκαιρία και φωτογραφήθηκε με την Πάρις Χίλτον, η οποία λίγες ημέρες πριν είχε «χτυπηθεί» μέχρι τελικής πτώσης με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο σε δημοπρασία για μια τσάντα chanel μπλε Neoprene με νικητή τον Λεονάρντο, που προσεφερε 100.000 δολάρια. 



Η Πάρις Χίλτον σε μια σύντομη συνομιλία που είχε με την Έλλη Παπαγγελή τη ρώτησε την καταγωγή της και όταν η Έλλη της απάντησε πως είναι από την Ελλάδα η Πάρις ενθουσιάστηκε ενώ της είπε πως στα μέσα Ιουνίου θα βρεθεί στη Μύκονο για να παίξει ως dj σε μαγαζί του νησιού. 



Στα αγωνιστικά του φιλανθρωπικού αγώνα, η ομάδα των πιλότων της F1 ηττήθηκε με σκορ 3-2 από την αντίστοιχη των αθλητών παγκοσμίου φήμης αλλά το αποτέλεσμα δεν χάλασε καθόλου τη διάθεση κανενός. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε δείπνο με ζωντανή μουσική. 



Τις ημέρες που η Έλλη Παπαγγελή βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους για το πόσο όμορφα πέρασε στο Μονακό. 






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης