Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα η θρυλική τραβεστί Αλόμα - Μυστήριο το τι έγινε

Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα η θρυλική τραβεστί Αλόμα - Μυστήριο το τι έγινε

Κανείς δεν ξέρει τι συνέβη και κατέληξε διασωληνωμένη στην εντατική η Αλόμα, που κάηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι - «Ζούσε απομονωμένη εδώ και πολύ καιρό, η μόνη της παρέα ήταν ο σκύλος της, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα», λέει άνθρωπος του περιβάλλοντός της

Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα η θρυλική τραβεστί Αλόμα - Μυστήριο το τι έγινε
Σε πολύ άσχημη κατάσταση μεταφέρθηκε εσπευσμένα με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο η θρυλική τραβεστί Αλόμα, που απασχόλησε την επικαιρότητα με την εκρηκτική της προσωπικότητα αλλά και τις πολιτικές της ανησυχίες, κυρίως κατά τη δεκαετία του 80. 

Ένας άνθρωπος μοναχικός που όπως σημείωνε τελευταία το μόνο πράγμα που φοβόταν, μετά από μία έντονη και γεμάτη ζωή, ήταν η μοναξιά καθώς δεν είχε κανέναν στο πλευρό του όλα αυτά τα χρόνια. Είχε επιλέξει την αποστασιοποίηση και τους δικούς της ρυθμούς απομόνωσης σε ένα φτωχικό σπίτι στο βουνό, μακριά από όλους και όλα. Σε κάποια από τις τελευταίες εξορμήσεις στην Αθήνα, το protothema.gr την είχε συναντήσει στην πλατεία Κλαυθμώνος και εκείνη είχε συντροφιά το σκύλο της. «Είναι δύσκολη η μοναξιά, τελικά οι άνθρωποι μπορεί να σε προδίδουν όμως τα ζώα δε θα σε προδώσουν ποτέ», είχε πει τότε στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαμε μαζί της και την οποία δεν ήθελε να αποτυπώσει ο φακός του protothema.gr, καθώς δεν επιδίωκε με κανέναν τρόπο να απασχολήσει ξανά όπως είχε πει χαρακτηριστικά τα μέσα. 

«Είχε απομονωθεί εδώ και καιρό, δεν περνούσε καλά, αντιμετώπιζε κάποια σοβαρά οικονομικά προβλήματα και αυτό την είχε καταβάλει», μας λέει άνθρωπος που κρατούσε μία μορφή επικοινωνίας μαζί της και ο οποίος σημειώνει ότι η Αλόμα είχε επιλέξει την απομόνωση και δεν ήθελε επαφές πλέον με κανέναν. «Δε ξέρω, έπαθα σοκ όταν πληροφορήθηκα ότι το σπίτι πήρε φωτιά, ανησυχώ πάρα πολύ, είναι πια ας μη το ξεχνάμε αυτό και ένας άνθρωπος προχωρημένης ηλικίας δε ξέρω πως και τι έγινε, δε ξέρω πως έπιασε το σπίτι φωτιά, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν περνούσε καλά εδώ και πολύ καιρό», μας λέει. 

Κλείσιμο
Η Αλόμα απέφευγε πάντως να μιλάει για όλα όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό καθώς η οικονομική κρίση και η δύσκολη καθημερινότητά της πλέον άγγιζαν τα όρια της αδυναμίας για εκείνη να ανταποκριθεί σε κάποιες υποχρεώσεις της γεγονός που την άγχωνε ιδιαίτερα καθώς δεν είχε συνηθίσει σε ένα τέτοιο τρόπο ζωής με δυσκολίες και συσσωρευμένα προβλήματα. 

Η ίδια παραμένει σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και μένει πλέον να καταφέρει να διαφύγει το κίνδυνο μια και τα εγκαύματα που της προκλήθηκαν είναι ιδιαίτερα σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης