Κωστόπουλος: Αλήτικη η επίθεση απο το Politico - Υπέβαλα ήδη αγωγή

Κωστόπουλος: Αλήτικη η επίθεση απο το Politico - Υπέβαλα ήδη αγωγή

«Βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη» γράφει στην πρώτη απάντησή του

Κωστόπουλος: Αλήτικη η επίθεση απο το Politico - Υπέβαλα ήδη αγωγή
Η προσφυγή στη δικαιοσύνη είναι η πρώτη απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου στην «αψυχολόγητη και αλήτικη», όπως την χαρακτηρίζει, επίθεση σε βάρος του από το περιοδικό Politico, το οποίο τον συμπεριέλαβε στο κείμενο με τίτλο «Αυτοί οι 12 άνθρωποι που οδήγησαν την Ελλάδα στην καταστροφή».

Παράλληλα προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει και γραπτώς καθώς, όπως γράφει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα toratora.gr, «βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη».

Αυτό που εξόργισε τον Πέτρο Κωστόπουλο εκτός του «απαράδεκτου» κειμένου είναι «ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς, δικτάτορες και απατεώνες».

Κλείσιμο
«Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη» καταλήγει στην πρώτη του απάντηση ο εκδότης.

Το πρώτο κείμενο απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου έχει ως εξής:

«Έχω μάθει στην ζωή μου όταν δέχομαι επιθέσεις και λάσπη να απαντάω μόνος μου με το χέρι μου. Γραπτώς εννοώ. Στην περίπτωση όμως αυτής της αψυχολόγητης και αλήτικης επίθεσης που δέχτηκα από το κείμενο του κυρίου Ντέιμιαν Μακ Κον Ούλαντ στο Politico Eu αποφάσισα να απαντήσω μέσω της δικαιοσύνης. Ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες από τον συνήγορο μου, κύριο Θέμη Σοφό. Όχι ότι δεν θα απαντήσω και γραπτά και μάλιστα αύριο (σ.σ. σήμερα), απλά βαρέθηκα να γίνομαι ο σάκος του μποξ, ο αποδέκτης της λάσπης του κάθε πικραμένου, άσχετου και αλήτη. Το σύνολο του κειμένου είναι απαράδεκτο, αλλά ο δικός μου συσχετισμός με πολιτικούς δικτάτορες και απατεώνες, ξεπερνάει τα εσκαμμένα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα απαντήσω και γραπτώς για την υπέροχη αυτή συγγραφική φυσιογνωμία. Απλά επισημαίνω στο συγκεκριμένο άνθρωπο ότι η στοχοποίηση ανθρώπων και μάλιστα με ψεύδη - ποτέ δεν έχω γράψει τέτοια κείμενα όπως αυτά που αναφέρει - είναι εγκληματική πράξη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης