Δικαιώθηκε ο Κοκκινόπουλος για το επεισόδιο με το έγκλημα της Σαντορίνης

Δικαιώθηκε ο Κοκκινόπουλος για το επεισόδιο με το έγκλημα της Σαντορίνης

Όπως όλα δείχνουν θα προβληθεί το επεισόδιο της «10ης Εντολής» με τον αποκεφαλισμό της 24χρονης δασκάλας, Αδαμαντίας Καρκαλή από τον σύζυγό της!

Δικαιώθηκε ο Κοκκινόπουλος για το επεισόδιο με το έγκλημα της Σαντορίνης
«Φρένο» επιχείρησαν να βάλουν στην «αναβίωση» του στυγερού εγκλήματος, οι γονείς της 24χρονης δασκάλας Αδαμαντίας Καρκαλή, την οποία αποκεφάλισε ο σύζυγός της Αθανάσιος Αρβανίτης και περιέφερε το κεφάλι της στη Σαντορίνη.

Το φρικιαστικό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο θέλησε να μεταφέρει σε ένα από τα επεισόδια της «10ης Εντολής», ο Πάνος Κοκκινόπουλος αλλά ήρθε αντιμέτωπος με την αντίδραση της οικογένειας του θύματος. Οι συγγενείς της αδικοχαμένης Αδαμαντίας κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα για να μην προβληθεί το επίμαχο επεισόδιο.

Οι προσπάθειες τους όμως να να μπλοκάρουν το επεισόδιο απέβησαν άκαρπες, καθώς το δικαστήριο δικαίωσε τον σκηνοθέτη. Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day», ο Πάνος Κοκκινόπουλος δήλωσε:

«Τελευταία μας είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα, οι συγγενείς της κοπέλας από τη Σαντορίνη, και βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου που μας δικαιώνει απόλυτα». Και συνέχισε λέγοντας: «Η απόφαση λέει ότι αυτό που κάνουμε είναι ένα έργο τέχνης, ότι ο δημιουργός έχει το δικαίωμα να παίρνει μια ιστορία που είναι διάσημη και να την παραλλάσει όπως θέλει αυτός και νομίζω ότι είναι πολύ καλό ως δεδικασμένο».

Κλείσιμο


Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αίτημα τους για να μην προβληθεί το επίμαχο επεισόδιο, οι συγγενείς του άτυχου θύματος είχαν αναφέρει: «Το γεγονός αυτό είναι πολύ πρόσφατο για μας και η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο έχει καταλυτικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική μας ακεραιότητα. Θα μας "τελειώσει" κυριολεκτικά. Δηλαδή: Η θέα της τεμαχισμένης σορού της Αδαμαντίας, με την κεφαλή εις χείρας του δράστη και άλλοτε πεταμένη στο πίσω κάθισμα του αστυνομικού οχήματος με το οποίο ο στυγερός δολοφόνος κλέβοντας από την αστυνομία επιχείρησε να διαφύγει. Στο σχετικό site του σταθμού Άλφα απεικονίζεται σε δύο σκηνές ο δράστης με την κεφαλή της Αδαμαντίας στο χέρι του πλησίον του προαναφερθέντος περιπολικού της αστυνομίας. Ηδη συνεπώς ηθική βλάβη έχουμε υποστεί από την θέα της εικόνας αυτής αλλά και από τη δημοσιοποίησή της ενώπιον πλήθους θεατών».

Η άγρια δολοφονία της 24χρονης στις 4 Αυγούστου 2008 στη Σαντορίνη, είχε συνταράξει την κοινή γνώμη. Ο δράστης καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη από το δευτεροβάθμιο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου, για την ανθρωποκτονία, και σε 25 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς κατά την καταδίωξή του από αστυνομικούς εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, με το αυτοκίνητο του, και τραυμάτισε δύο γιατρούς που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης