To απαγορευμένο βίντεο του ράπερ P Diddy με τη σύντροφό του

To απαγορευμένο βίντεο του ράπερ P Diddy με τη σύντροφό του

Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας το βίντεο, ο 45χρονος ράπερ και η 28χρονη αγαπημένη του, προσποιούνται πως κάνουν… sex, με την Κέισι να εμφανίζεται topless

To απαγορευμένο βίντεο του ράπερ P Diddy με τη σύντροφό του
Προκλητικό, αισθησιακό και απαγορευμένο, είναι το διαφημιστικό που γύρισε ο P Diddy με τη σύντροφο του, για να προωθήσει το νέο του άρωμα με το όνομα «3AM».



Κλείσιμο
Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς βλέποντας το βίντεο, ο 45χρονος ράπερ και η 28χρονη αγαπημένη του, προσποιούνται πως κάνουν… sex, με την Κέισι να εμφανίζεται topless και τον P Diddy να τη χουφτώνει στο στήθος.



To ζευγάρι που είναι εφτά χρόνια μαζί, μοιράζεται το πάθος του με το κοινό κατά τη διάρκεια του διαφημιστικού και οι πολύ σέξι σκηνές κρίθηκαν ακατάλληλες για την τηλεόραση και τους ανήλικους τηλεθεατές.



Όπως αναφέρουν τα ξένα Μέσα, το video clip του P Diddy λογοκρίθηκε έντονα, και υπέστη πολλαπλά μοντάζ ώστε να μπορεί να προβληθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει πολύ η προώθηση του αρώματος του.



Μάλιστα το πολυκατάστημα «Macy’s» στο οποίο θα γίνει η παρουσίαση του «3ΑΜ» αρνήθηκε να προβάλλει το hot διαφημιστικό, ώστε να μην προκαλέσει τους πελάτες του.



Δείτε το βίντεο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης