Ντανιέλα Τσάβεζ: Το «κουνελάκι» που αντικατέστησε την Ιρίνα Σάικ στην καρδιά του Ρονάλντο

Ντανιέλα Τσάβεζ: Το «κουνελάκι» που αντικατέστησε την Ιρίνα Σάικ στην καρδιά του Ρονάλντο

Μετά την πανέμορφη Ρωσίδα τώρα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φέρεται να έχει βρει καταφύγιο στην αγκαλιά της 24χρονης Χιλιανής

Ντανιέλα Τσάβεζ: Το «κουνελάκι» που αντικατέστησε την Ιρίνα Σάικ στην καρδιά του Ρονάλντο
Η Ιρίνα Σάικ είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες και σίγουρα το κενό που άφησε στην καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο θα ήταν μεγάλο όταν οι δύο τους χώρισαν λόγω της... κακιάς πεθεράς στις αρχές Ιανουαρίου.

Επομένως ο Πορτογάλος σταρ θα έπρεπε να βρει κάτι εξίσου εντυπωσιακό προκειμένου να «θεραπεύσει» την πληγωμένη του καρδιά.

Κλείσιμο


Αυτό το κάτι, λοιπόν, φαίνεται ότι του χάρισε η Ντανιέλα Τσάβεζ. Τι εστί Ντανιέλα; Ένα 24χρονο «κουνελάκι» από τη Χιλή με καμπύλες και κάλη που σίγουρα δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα αρσενικό πολλώ μάλλον έναν άνθρωπο που έχει συνηθίσει να «στοχεύει» στην... κορυφή!



Κακές γλώσσες λένε ότι στην απόφαση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού να βάλει στο κέντρο της καρδιάς του την 24χρονη Χιλιανή ίσως να έπαιξε ρόλο και το παρελθόν της Ντανιέλα καθώς το μοντέλο πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι στο παρελθόν έκανε δώρο γενεθλίων στον τότε σύντροφό της μια βραδιά με μια τρίτη γυναίκα στο κρεβάτι επειδή απλά δεν βρήκε κάτι καλύτερο στα μαγαζιά!



 Τις φήμες για τη σχέση των δύο ενίσχυσε η ίδια η Ντανιέλα η οποία σήμερα το πρωί φρόντισε να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία της με τη φανέλα της Ρεάλ για την οποία αποκάλυψε ότι ήταν δώρο - χωρίς να ονοματίσει τον παραλήπτη - προαναγγέλοντας ότι θα είναι στο πλευρό των «μερένχες» στον ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Γιουβέντους.




































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης