Ο Elton John στηρίζει την αλλαγή φύλου του Bruce Jenner!

Ο Elton John στηρίζει την αλλαγή φύλου του Bruce Jenner!

O Βρετανός τραγουδοποιός, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την επέμβαση αλλαγής φύλου του Bruce Jenner, τον επαίνεσε για την «γενναία απόφαση»

Ο Elton John στηρίζει την αλλαγή φύλου του Bruce Jenner!
Ο Βρετανός συνθέτης και μουσικός σερ Elton John δήλωσε ότι τάσσεται στο πλευρό του Bruce Jenner στην απόφαση του τελευταίου να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου. Ο Jenner, πατριός των Καρντάσιανς, αποφάσισε να εμφανιστεί την Παρασκευή σε δίωρη τηλεοπτική εκπομπή του αμεριακανικού δικτύου ABC και να αποκαλύψει τα πάντα για την αλλαγή φύλου που αποφάσισε να κάνει.



Κλείσιμο
Ο Elton John δήλωσε ότι η απόφαση του Bruce Jenner να υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία (Ο Jenner είναι 66 ετών), είναι γενναία και ο ίδιος, καθώς και ο σύζυγός του, ο 52χρονος, David Furnish, τον στηρίζουν απόλυτα.



Την στήριξή τους στον Jenner προσφέρουν επίσης τα παιδιά του, Kylie, Kendall, Brody, Casey και Brandon από τους τρεις προηγούμενους γάμους του, καθώς και τα παιδιά της συζύγου του Chris, Kourtney, Khloe και Kim Kardashian. Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian δήλωσε ότι η οικογένεια στηρίζει την απόφαση του Bruce Jenner και είπε: «αυτός είναι ο μπαμπάς μας και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσει, θα μιλήσει για ό,τι θέλει...».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης