Έλενα Παπαβασιλείου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» για τον καβγά με Καμπούρη: «Είμαι ηφαίστειο και βγήκε»

Έλενα Παπαβασιλείου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» για τον καβγά με Καμπούρη: «Είμαι ηφαίστειο και βγήκε»

Μίλησε για τον on air καβγά της με την Δέσποινα Καμπούρη: «Σίγουρα υπάρχει ένα μουδιασμένο κλίμα μεταξύ μας»

Έλενα Παπαβασιλείου στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» για τον καβγά με Καμπούρη: «Είμαι ηφαίστειο και βγήκε»
Στο «ΟΛΑ ΜΠΙΠ» βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Παπαβασιλείου και τα είπε όλα στον Θέμο Αναστασιάδη για τον «on-air» καυγά της με τη Δέσποινα Καμπούρη. 

Αφορμή για τον τηλεοπτικό τσακωμό της χρονιάς, ήταν η lifesyle φωτογράφηση της Ραχήλ Μακρή. Η πρωταγωνίστρια του τηλεοπτικού καυγά μίλησε για το πώς αισθάνθηκε, πώς είναι τώρα το κλίμα, ενώ τονίζει ποσό πολύ αυστηρή είναι με τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα είπε : «
Γενικότερα είμαι ευαίσθητη και δεν μου αρέσουν οι διαφωνίες. Παράλληλα όμως είμαι αληθινή και αυθόρμητη και αυτό που αισθάνομαι θα το δείξω. Υπήρχε ένα εριστικό κλίμα. Οι ανθρώπινες στιγμές είναι και καλές και άσχημες. Το ένα έφερε το άλλο είμαι και λίγο... ηφαίστειο και βγήκε. Δεν είμαι άνθρωπος που τα κρατάει. Έχω κάνει πάρα πολύ πίσω στην ζωή μου και αυτό δεν μου αρέσει. Καθώς μεγαλώνεις βάζεις τα όριο σου λίγο διαφορετικά
Κλείσιμο
».




Η Έλενα Παπαβασιλείου επίσης μίλησε και για το κλίμα που επικρατεί μετά την σύγκρουση με την συμπαρουσιάστρια της Δέσποινα Καμπούρη: «Μας ρίχνουν ηρεμιστικά, αλλά εκείνη την ημέρα δεν τα πήραμε (γέλια). Πήρε μια έκταση το θέμα που δεν χρειάζεται. Μιλάμε για τα θέματα της εκπομπής. Σίγουρα υπάρχει ένα μουδιασμένο κλίμα. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Πολλές φορές σκέφτομαι τετράγωνα όταν μου μιλάς, θέλω αυτό που μου λες να το εννοείς, όχι δεύτερες, τρίτες σκέψεις. Τα τελευταία χρόνια μπορεί να ήμουν πιο διστακτική ως άνθρωπος. Στο ραδιόφωνο δεν ήμουν έτσι».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης