Demi Moore: Ζητάει 75 εκατ. δολάρια για το νεοϋορκέζικο ρετιρέ της

Demi Moore: Ζητάει 75 εκατ. δολάρια για το νεοϋορκέζικο ρετιρέ της

Ζητάει περισσότερα από τη «λογική» τιμή της αγοράς και οι μεσίτες λένε πως, αν το πετύχει, θα αλλάξουν οι τιμές για όλα τα ακίνητα του Μανχάταν

Demi Moore: Ζητάει 75 εκατ. δολάρια για το νεοϋορκέζικο ρετιρέ της

Είναι ένα από τα πιο όμορφα κτίρια της Νέας Υόρκης και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες του Χόλιγουντ. Το Σαν Ρέμο βλέπει το Central Park και φιλοξενεί διάσημους στα διαμερίσματά του.


Μία εξ αυτών είναι και η Demi Moore, η οποία ζητάει 75 εκατομμύρια ευρώ για το ρετιρέ του κτιρίου που αγόρασε με τον άνδρα της το 1990, μαζί με μια μικρή (δύο υπνοδωματίων) μεζονέτα.


Κλείσιμο

Τα κοινόχρηστα για το ακίνητο ανέρχονται στα 18.000 δολάρια περίπου, καθώς το κτίριο είναι ένα αρχιτεκτονικό διαμάντι του 1929, σχεδιασμένο από τον διάσημο αρχιτέκτονα Emery Roth.


Η ανακαίνιση είναι από το 1972, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους διάσημους να αγοράζουν σπίτια στο κτίριο που θεωρείται από τα ομορφότερα της Νέας Υόρκης -πρώτον, σχεδιαστικά και δεύτερον, γιατί βλέπει στο γνωστό πάρκο Central Park. Διάσημοι ένοικοι ήταν και οι Dustin Hoffman, Diane Keaton και Steven Spielberg.


Το σπίτι έχει 14 υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια και πλήρη ανακαίνιση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης, διαθέτει μεγάλη βιβλιοθήκη-αναγνωστήριο, ένα τεράστιο σαλόνι 100 τετραγωνικών μέτρων και δωμάτιο διασκέδασης με μικρό κινηματογράφο.


Η ίδια η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν περνάει αρκετό χρόνο σε αυτό το σπίτι πλέον, καθώς οι κόρες τις έχουν μεγαλώσει και ζουν μόνες και γι' αυτόν το λόγο αποφάσισε να το πουλήσει.


Η τιμή που ζητάει ξεπερνάει την «κανονική» αξία του ακινήτου, αλλά αυτό το κτίριο είναι τόσο περιζήτητο που, σύμφωνα με τα μεσιτικά της Νέας Υόρκης, δεν θα δυσκολευτεί πολύ να βρει αγοραστή. Φυσικά, ξεκαθαρίζουν ότι αυτό πιθανώς να επιφέρει αύξηση και σε πολλά ακόμα ακίνητα του Μανχάταν.


Και, σύμφωνα με τις φήμες, Ρώσοι μεγιστάνες ήδη «μαλώνουν» για ποιος θα το αποκτήσει.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης