Ο 16χρονος Μορμόνος που έχει βάλει «φωτιά» στο Ιντερνετ και στις πασαρέλες!

Ο 16χρονος Μορμόνος που έχει βάλει «φωτιά» στο Ιντερνετ και στις πασαρέλες!

Ποιος είναι ο νεαρός που ανεβαίνει στις πασαρέλες των πιο γνωστών σχεδιαστών - Η αποδοχή του Lucky Blue Smith από το γυναικείο κοινό δεν έχει προηγούμενο

Ο 16χρονος Μορμόνος που έχει βάλει «φωτιά» στο Ιντερνετ και στις πασαρέλες!
Στο πέρασμά του «καίει» καρδιές, οι θαυμάστριες κάθε φορά που τον αντικρίζουν παθαίνουν υστερία: άλλες τσιρίζουν και άλλες λιποθυμούν.

Όχι δεν είναι μέλος των One Direction. Είναι ο Lucky Blue Smith, ένα νεαρό μοντέλο που η απήχηση που έχει στα social media από νεαρά κορίτσια είναι άνευ προηγουμένου.

Είναι από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία της μόδας που άντρας μοντέλο γίνεται αναγνωρίσιμος, καθώς συνήθως οι συνάδελφοι του παραμένουν στην ανωνυμία τους.

Κλείσιμο
Πρόσφατα o 16χρονος Μορμόνος (σ.σ. Ως Μορμόνοι χαρακτηρίζονται τα μέλη της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών που βασίζουν την διδασκαλία τους στην Αγία Γραφή και στο Βιβλίο του Μόρμον) με τα ξανθά βαμμένα μαλλιά και τα γαλάζια μάτια περπατούσε στους δρόμους του Παρισιού όταν μία παρέα κοριτσιών τον... εντόπισε.

Σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και άρχισαν να τον τραβούν φωτογραφίες ενώ κάποιες άλλες έφηβες έτρεχαν προς το μέρος του. Ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από 200 κορίτσια που τσίριζαν.



Οι περισσότερες από αυτές όταν τον συναντούν στα παρασκήνια κάποιας επίδειξης μόδας δείχνουν χαλαρές και ήρεμες όμως όταν σηκώνουν τα κινητά τους τηλέφωνα για να φωτογραφηθούν μαζί του τα χέρια τους κυριολεκτικά τρέμουν.

Το περασμένο χειμώνα το νέο αστέρι της βιομηχανίας της μόδας περπάτησε για πρώτη φορά στο fashion week. Συνολικά συμμετείχε σε 12 πασαρέλες ανάμεσα σε αυτές και στων Tom Ford και Fendi.

Ακόμη είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας των εταιρειών Levi’s, Tommy Hilfiger και H&M.

Το 16χρονο μοντέλο αυτόν τον μήνα κοσμεί -μαζί με τον Hailey Baldwin- το εξώφυλλο του γαλλικού περιοδικού Jalouse.

«Δεν έχω δει, στα τόσα χρόνια που δουλεύω τέτοια αποδοχή για άντρα μοντέλο», τόνισε ο ατζέντης του Mimi Yapor.

Μάλιστα η ιστοσελίδα Teenvogue.com συμφωνεί με τον Yapor και αποκαλεί τον 16χρονο «ΤΟ αρσενικό μοντέλο της εποχής» χαρακτηρισμός που οφείλεται κυρίως στις τρελές του θαυμάστριες.



Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως οι εκδηλώσεις θαυμασμού είναι τέτοιες που τον Ιανουάριο στο Παρίσι ένα κορίτσι τον αγκάλιασε και έπειτα λιποθύμησε.

Χαρακτηριστικό της αποδοχής πως γνωρίζει είναι ότι μία θαυμάστρια οδήγησε 5 ώρες προκειμένου να βρεθεί εκεί και να τον συναντήσει.

Ο ίδιος πάντως σε δηλώσεις του τονίζει πως του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους και εξηγεί πως τα κορίτσια είναι γλυκά και αθώα.

Αυτή τη στιγμή στο Instagram έχει 825.000 ακόλουθους και καθημερινά μετράει 1000 νέους ακόλουθους στο Ιnstagram.



Αν και οι θαυμάστριες είναι τρελές για εκείνον ο ίδιος αποκαλύπτει πως έχει μία σχέση αλλά είναι ακόμη στην αρχή. Παρόλα αυτά εξηγεί: «Μου αρέσουν οι γυναίκες με καλό χαρακτήρα που μπορώ να περνάω όμορφα μαζί τους. Αν βγω ραντεβού θα πάω για φαγητό σε κάποιο fast food».
Αυτή τη στιγμή ο Smith βρίσκεται στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο μίας επίδειξης μόδας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης