Εξώφυλλο στο GLOBE η τρισδιάστατη «φωτογραφία» του μωρού της Κέιτ Μίντλετον!

Εξώφυλλο στο GLOBE η τρισδιάστατη «φωτογραφία» του μωρού της Κέιτ Μίντλετον!

«Παγκόσμια αποκλειστικότητα» για το σκανδαλοθηρικό περιοδικό που εξασφάλισε το... υπερηχογράφημα της Δούκισσας του Κέμπριτζ - Το μωρό είναι κοριτσάκι και αναμένεται να γεννηθεί μέσα στον επόμενο μήνα

Εξώφυλλο στο GLOBE η τρισδιάστατη «φωτογραφία» του μωρού της Κέιτ Μίντλετον!
Ξεπέρασε... και τους καλύτερους παπαράτσι το περιοδικό GLOBE, που στην επόμενή του έκδοση έχει εξώφυλλο το... αγέννητο μωρό του Πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον! 

Σε «παγκόσμια αποκλειστικότητα», όπως άλλωστε το διαφημίζει, το Globe εξασφάλισε και δημοσιεύει το υπερηχογράφημα της Κέιτ Μίντλετον, όπου αποτυπώνεται η τρισδιάστατη «φωτογραφία» του μωρού.

Όπως είναι ήδη γνωστό, το μωρό είναι κοριτσάκι και αναμένεται να γεννηθεί μέσα στον επόμενο μήνα. Η ίδια η Κέιτ αποκάλυψε πως θα γεννήσει «στα μέσα με τέλη Απριλίου». 

Κλείσιμο
Στο πολυαναμενόμενο εξώφυλλο του GLOBE, τη μισή σελίδα καταλαμβάνει η εγκυμονούσα Κέιτ και σε ένθετη μικρότερη φωτογραφία βλέπουμε το προσωπάκι του εμβρύου, όπως καταγράφηκε μέσα από την κοιλιά της μαμάς του.



Το GLOBE επίσης μας ενημερώνει πως στο παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει ξεσπάσει έριδα για το όνομα του νέου μέλους της βασιλικής οικογένειας, καθώς το όνομα «Νταϊάνα» δεν είναι και τόσο «ευπρόσδεκτο» από τον Κάρολο και την Καμίλα, αλλά και την Ελισάβτ. Ετσι, επικρατέστερα θεωρούνται τα «Ελισάβετ» ή «Μαργαρίτα», από την αδερφή της βασίλισσας, που πέθανε πρόσφατα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης