Megan Fox: Ο κόσμος νομίζει πως δεν είμαι έξυπνη!

Megan Fox: Ο κόσμος νομίζει πως δεν είμαι έξυπνη!

«Νιώθω παρεξηγημένη. Θα έλεγα ότι ο κόσμος πιστεύει πως δεν είμαι έξυπνη, μορφωμένη και προσιτή. Νομίζουν πως λόγω της εικόνας μου είμαι νάρκισσος, κυκλοθυμική και θέλω πάντα να αρέσω. Οταν τα ακούω αυτά γελάω», λέει η ηθοποιός

Megan Fox: Ο κόσμος νομίζει πως δεν είμαι έξυπνη!
Οτι είναι όμορφη και μαγεύει το φακό είναι αποδεκτό και ολόφανερο. Ο λόγος για την Megan Fox η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Harper's Bazaar που θα κυκλοφορήσει στη Σαουδική Αραβία και θέλησε κατά κάποιο τρόπο να βάλει να πράγματα στη θέση τους. 

Το 28χρονο μοντέλο- ηθοποιός είπε πως ο κόσμος την έχει παρεξηγήσει: «Νιώθω παρεξηγημένη. Θα έλεγα ότι ο κόσμος πιστεύει πως δεν είμαι έξυπνη, μορφωμένη και προσιτή. Νομίζουν πως λόγω της εικόνας μου είμαι νάρκισσος, κυκλοθυμική και θέλω πάντα να αρέσω. Οταν τα ακούω αυτά γελάω. Εχω κάνει πολλές φωτογραφήσεις, έχω δώσει πολλές συνεντεύξεις και αν κάποιος διαβάσει αυτά που έχω πει από την αρχή μέχρι το τέλος θα αλλάξει γνώμη για μένα».

Προτεραιότητα της Megan είναι η οικογένειά της, ο σύζυγός της Brian Austin Green και οι δύο τους γιοι. «Είμαι πολύ της οικογένειας. Είναι η προτεραιότητά μου. Μου αρέσει να πηγαίνουμε οικογενειακώς για φαγητό», είπε η Megan η οποία μίλησε και για τα παιδιά της. 

Κλείσιμο
«Ο γιος μου ο Noah έχει εμμονή με τα ρούχα μου και κυρίως με τη συλλογή που έχω από κιμονό. Οταν πηγαίνουμε διακοπές στη Χαβάη θέλει πάντα να φοράω ένα συγκεκριμένο κιμονό γιατί όπως λέει με κάνει πολύ όμορφη. Εχω ένα κομμάτι ειδικά για αυτόν».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης