Οι διάσημοι στις κάλπες

Οι διάσημοι στις κάλπες

Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media μέσα από το παραβάν!

Οι διάσημοι στις κάλπες
Γιώργος Λιάγκας


Πρωινός τύπος στην τηλεόραση, ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να ασκήσει το εκλογικό του δικαιώμα, πρωί πρωί. «Μετά τηνΜετα την απομάκρυνση.... Καλο βολι!!!», έγραψε ο οικοδεσπότης του Πρωινού στο Twitter, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά τα ψηφοδέλτια στο χέρι του.

Κλείσιμο


Λάμπης Λιβιεράτος



Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Λάμπης Λιβιεράτος, βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην Κέρκυρα για να ψηφίσει. Θέλοντας να δώσει μία γεύση από το όμορφο νησί στους διαδικτυακούς του φίλους, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ανέβασε ένα video στο οποίο δείχνει τη θέα που έχει απο το μπαλκόνι του. «Ελλαδάρα μου, καλή τύχη!!!Κέρκυρα 25/1/2015 Εκλογές...», έγραψε ο Λάμπης.

Έλενα Τσαβαλιά



Η σύζυγός του Μάρκου Σεφερλή και παρουσιάστρια του «Μega Mε Μία», Έλενα Τσαβαλιά, ανέβασε μία φωτογραφία από την κάλπη του εκλογικού τμήματος, όπου πήγε να ψηφίσει. «143 εκλογικό τμήμα.Καλημέρα!!!!!!!!» έγραψε η ξανθιά παρουσιάστρια, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των διαδικτυακών της φίλων.



Σάκης Ρουβάς



«Καλη μέρα...! Ότι και αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα θα μας βοηθήσει μόνο αν μείνουμε ενωμένοι....ενωμένοι!!!} γράφει ο Σάκης Ρουβάς δίνοντας το δικό του μήνυμα για τις εκλογές. Τα λόγια του, συνόδεψε με μία φωτογραφία του, που όπως είναι φυσικό απέσπασε θετικά σχόλια και like. Μία θαυμάστρια του απάντησε: «Πώς να μην είναι καλή μέρα ομορφιά μου όταν σε βλέπουμε;!!!! @sakisrouvas να μας φωτίσει κ να μας βοηθήσει ο Θεός....Αμήν», είπε. 

Νίνα Λοτσάρη



Είναι γνωστό ότι η Νίνα Λοτσάρη έχει αδυναμία στα social media στα οποία ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της. Μία τέτοια ημέρα, ΄οπως είναι η σημερινή, δεν μπορούσε να μην δώσει το διαδικτυακό της στίγμα. Η Ελληνίδα performer έγραψε: «Καλη ψήφο με σωφροσύνη...ακολουθήστε το ένστικτο σας...ειναι αλανθαστο!!!», ανεβάζοντας μία εικόνα στην οποία αναγράφεται το εξής: «Οι συνετοί δουλεύουνε, οι κλέφτες βασιλεύουνε!»

«Όλοι μετέφεραν τα δικαιωματα τους σ' αυτό το εκλογικό τμήμα για να σε δουν απο κοντα!!!», έγραψε ένας διαδικτυακός της φίλος.

Βίκυ Χατζηβασίλείου
«Το να επιλέγεις δεν είναι δύσκολο» είναι το μήνυμα της παρουσιάστριας του «Πάμε Πακέτο», για τις σημερινές εκλογές...





Σπύρος Χαριτάτος
Σκεπτικός φαίνεται ο Σπύρος Χαριτάτος...


Άκης Πετρετζίκης





Κατερίνα Καινούργιου


Φάνης Λαμπρόπουλος
Στήνει το δικό του exit poll!




Κατερίνα Καινούργιου




Αφού βρέθηκε το πρωί καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση η Κατερίνα Καινούργιου λίγο αργότερα άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα μαζί με τους γονείς της σε σχολείο του Βύρωνα.

«Μόλις ψηφίσαμε...οικογενειακώς! #happy #family #mom #dad☺️❤️κάποιος λείπει ...», σημείωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Όλα Παίζουν».

Ρούλα Κορομηλά





To εκλογικό της δικαίωμα άσκησε και η Ρούλα Κορομηλά η οποία σήμερα βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της.

Η παρουσιάστρια πόσταρε στο instagram δύο φωτογραφίες μία καθώς βρισκόταν καθ' οδόν για την Αρφαρά Καλαμάτας ενώ λίγο αργότερα ανάρτησε μία φωτογραφία λίγο πριν ψηφίσει.

To εκλογικό του δικαίωμα άσκησε και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.



Ντυμένος casuαl, φορώντας ένα καρό κόκκινο πουκάμισο, τζιν και μαύρες γαλότσες ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε σε εκλογικό κέντρο του Μαραθώνα και έριξε την την ψήφο του στην κάλπη νωρίς το απόγευμα.

Μάλιστα ο δήμαρχος Μαραθώνα ανάρτησε σχετική φωτογραφία στο instagram στην οποία απαθανατίζεται λίγο πριν μπει στο παραβάν.

«Από αύριο ΕΝΩΜΕΝΟΙ!!! ...Νικητές και ...ηττημένοι !!!», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Βασίλειος Κωστέτσος






Και ο σχεδιαστής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα πριν από λίγη ώρα και φρόντισε να βγάλει και εκείνος μία selfie μέσα στο παραβάν. 

Ο Βασίλειος Κωστέτσος έβγαλε φωτογραφία με τον κινητό του καθώς έγλειφε τον φάκελο. 

Βέβαια πρέπει να σημειώσουμε πως για να κολλήσει ο φάκελος αρκεί να αφαιρέσουν οι ψηφοφόροι το αυτοκόλλητο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης