Νάντια Μπουλέ: Ανέβασε φωτογραφία της για να δείξει ότι παραμένει αδύνατη

Νάντια Μπουλέ: Ανέβασε φωτογραφία της για να δείξει ότι παραμένει αδύνατη

Με μία φωτογραφία η οποία αναδεικνύει την καλλίγραμη σιλουέτα της, απάντησε η Νάντια Μπουλέ σε όσους σχολίασαν ότι έβαλε παραπάνω κιλά, μετά από πρόσφατη εμφάνιση της- Την ίδια στιγμή γράφει: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά»

Νάντια Μπουλέ: Ανέβασε φωτογραφία της για να δείξει ότι παραμένει αδύνατη

Μία φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ που τη δείχνει με κάποια παραπάνω κιλά, έγινε θέμα τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας κακόβουλα σχόλια. Ωστόσο, υπήρξαν και οι φωνές που υποστήριξαν ότι δεν είναι λογικό να σχολιάζεται τόσο αρνητικά το γεγονός ότι κάποια γυναίκα έβαλε 3-5 κιλά, τη στιγμή που χιλιάδες αγόρια και κορίτσια δίνουν μάχη με την νευρική ανορεξία σε όλο τον κόσμο.  Η Νάντια Μπουλέ, θέλοντας να αποδείξει ότι δεν έχει παχύνει, ανέβασε μία φωτογραφία της στα social media, ενώ στο μήνυμα που ακολούθησε δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια της για τα σχόλια που ακούστηκαν: «Η χυδαιότητα δεν χωνεύεται!», έγραψε.

Κλείσιμο
                
                      Η φωτογραφία που την έδειχνε με "περιττά" κιλά


Διαβάστε το μήνυμα της παρουσιάστριας
:
«Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλα, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλα η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται. Με αφορμή αυτήν την πραγματικά κακή φωτο που κυκλοφόρησε και όλο το γύρω σούσουρο, αναρωτήθηκα κι εγώ πώς βλέπουμε και αντιμετωπιζουμε τον κόσμο γύρω μας και κυριως τις γυναίκες. Δυστυχως για κάποιους που φαίνεται οτι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαινεται πως έστω μια κακη φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη τους την κακία. Η οποία προφανώς δεν περιορίζεται σε εμένα, αλλα σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μην ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους αλλους ως σωστή. Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξια, αν βάλεις λίγα κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου ή γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος. Και ας καταναλώσουμε την ενέργειά μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Καλή ψήφο. ΥΓ: το χαμόογελο πηγαινει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι» έγραψε η Νάντια Μπουλέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης