Αντώνης Ρέμος: Το έκαψε στη γιορτή του σε ρεμπετάδικο στην Πλάκα

Αντώνης Ρέμος: Το έκαψε στη γιορτή του σε ρεμπετάδικο στην Πλάκα

Μαζί με καλούς φίλους, ανάμεσα τους, την Μαρινέλλα, την Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Γιάννη Ζουγανέλη, ο γνωστός τραγουδιστής διασκέδασε για την ονομαστική του εορτή...

Αντώνης Ρέμος: Το έκαψε στη γιορτή του σε ρεμπετάδικο στην Πλάκα
Το έκαψε στη γιορτή του, συγκεκριμένα τέσσερις μέρες μετά την ονομαστική του εορτή, την περασμένη Τετάρτη (21/1) ο Αντώνης Ρέμος, στο γνωστό ρεμπετάδικο «Το Περιβόλι Τ'Ουρανού στην Πλάκα».



Κλείσιμο
Στο κάλεσμα του, τον τίμησαν οι καλοί του φίλοι όπως η Μαρινέλλα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, Μιχάλης Κουινέλης, ο Παντελής Παντελίδης και ο Κώστας Μπερτάκης 
όπου πήγαν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που παρουσιάζει ο Κώστας Καραφώτης και η Ήβη Αδάμου, στην γνωστή μουσική σκηνή. Σε διπλανή παρέα βρίσκονταν οι Σόφη Πασχάλη, Έλενα Παπαβασιλείου, Νίνα Λοτσάρη και η γνωστή οπτικός Αλεξάνδρα Γκερέ. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς όλοι τους έγιναν μια μεγάλη παρέα.  

Όπως είναι φυσικό, κάποια στιγμή το μικρόφωνο πήρε στα χέρια του και ο Αντώνης Ρέμος, όπου μαζί με την Μαρινέλλα χάρισαν αξέχαστες ερμηνείες στους φίλους τους αλλά και στο κοινό. Ανάμεσα τους, σύμφωνα με πληροφορίες, βρισκόταν και η μητέρα του Αντώνη, η κυρία Ελένη Πασχαλίδου.



Το τραγούδι που αφιέρωσε ο Αντώνης Ρέμος στη μητέρα του





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης