Berlin Fashion Week: Η εξώγαμη κόρη του Γερμανού τενίστα Μπόρις Μπέκερ στην πασαρέλα του Βερολίνου

Berlin Fashion Week: Η εξώγαμη κόρη του Γερμανού τενίστα Μπόρις Μπέκερ στην πασαρέλα του Βερολίνου

Yπήρξαν και αρνητικές κριτικές με αφορμή το νεαρό της ηλικίας της

Berlin Fashion Week: Η εξώγαμη κόρη του Γερμανού τενίστα Μπόρις Μπέκερ στην πασαρέλα του Βερολίνου
Tilda Swinton, Elisabeth Hurley, Katie Holmes- η εβδομάδα μόδας στη γερμανική πρωτεύουσα έχει και φέτος ένα άρωμα από Hollywood. Τις εντυπώσεις έκλεψε όμως η μόλις 14 ετών κόρη του διάσημου τενίστα Μπόρις Μπέκερ (Boris Becker), που έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα του γερμανικού οίκου μόδας Riani στην έναρξη της φετινής επίδειξης μόδας στο Βερολίνο για την περίοδο φθινόπωρο/χειμώνας 2015-2016.



Κλείσιμο




Η εξώγαμη κόρη του Μπέκερ  Άννα Ερμάκοβα (Anna Ermakova) έκανε την έκπληξη στη πασαρέλα και τράβηξε τα βλέμματα όλων πάνω της λόγω της ομοιότητας της με τον διάσημο πατέρα της. Ωστόσο υπήρξαν και αρνητικές κριτικές με αφορμή το νεαρό της ηλικίας της.



Η Ερμάκοβα ζει με τη μητέρα της Άνγκελα Ερμάκοβα (Angela Ermakova) στο Λονδίνο και πάει σε ιδιωτικό σχολείο. 





Ο Μπέκερ έχει τέσσερα παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες: δύο γιους από τον πρώτο του γάμο και ενώ ήταν ακόμα παντρεμένος είχε μία σύντομη περιπέτεια με την Ρωσίδα μοντέλο Άνγκελα Ερμάκοβα (Angela Ermakova) από την οποία απέκτησε το 2000 την Άννα Ερμάκοβα. Ενώ αρχικά είχε αρνηθεί την πατρότητα, μετά το τεστ DNA το 2007 την αναγνώρισε επισήμως ως κόρη του. Η παράνομη σχέση του και η εξώγαμη κόρη του Μπέκερ απασχόλησαν τα γερμανικά ΜΜΕ για πολύ καιρό ιδιαίτερα όταν μεγάλωνε η μικρή και φαινόταν η απίστευτη ομοιότητα της με τον πατέρα της. Το 2009 ο Μπέκερ ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε τον τρίτο του γιο.



Ο Μπέκερ με την σύζυγό του Λίλη Μπέκερ (Lilly Becker), τον γιο τους Αμαντέους (Amadeus, 5) και τους δύο γιους του από τον πρώτο του γάμο Ελίας (Elias,16) και Νόα (Noah,21).


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης