Το νέο τεύχος του “People”, του μεγαλύτερου περιοδικού παγκοσμίως

Το νέο τεύχος του “People”, του μεγαλύτερου περιοδικού παγκοσμίως

Το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, το περιοδικό με τις μεγαλύτερες αποκλειστικότητες, κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΘΕΜΑ.

Το People είναι το μέσο που εδώ και 40 χρόνια οι ίδιοι οι celebrities εμπιστεύονται για να μοιραστούν τις πιο προσωπικές τους στιγμές.

Διαβάστε στο ολοκαίνουργιο τεύχος του People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα:

Η νέα ζωή του Τεό Θεοδωρίδη

«Εύχομαι όσα βίωσα να στάθηκαν με κάποιο τρόπο ωφέλιμα».
Οι επαγγελματικές προτάσεις, η νέα του σχέση, όσα συνειδητοποίησε για τον εαυτό του, οι άνθρωποι που τον στήριξαν και η παραδοχή: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για ό,τι έκανα».
Κλείσιμο

Νόνη Δούνια

«Δεν γίνεται να αρέσω σε όλους»
Το πρώην μοντέλο και νυν επιχειρηματίας, εξηγεί τους λόγους που αποδέχτηκε την πρόταση να βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, δίνει την δική της απάντηση σε όσους σχολίασαν με απαξιωτικό τρόπο τις φωτογραφήσεις που έκανε στο παρελθόν και δηλώνει έτοιμη να δώσει την μάχη της στις κάλπες.

Βύρων και Φίλιππος Βασιλειάδης

Το τραγικό συμβάν που σημάδεψε την ζωή των δυο επιχειρηματιών
Ένα τροχαίο δυστύχημα, έμελλε να αλλάξει για πάντα την ζωή τους. Έμειναν μόνοι στον κόσμο, αλλά κατάφεραν όχι μόνο να σταθούν στα πόδια τους, αλλά και να δημιουργήσουν στην Ελλάδα ένα όμιλο επιχειρήσεων με ετήσιο κύκλο εργασιών 100 εκ ευρώ.

Golden Globes 2015

Οι καλύτερες στιγμές της 72ης απονομής βραβείων.
H πρώτη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Clooney- Alamuddin, τα απρόοπτα που συνέβησαν στη φαστασμαγορική βραδιά της απονομής των βραβείων, οι καλύτερες στιγμές και οι πιο sexy εμφανίσεις. Ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό με λεπτομέρειες από την απονομή και το after party μόνο στο People.

Ελεωνόρα Μελέτη: Ερωτευμένη ξανά;

Είναι ζευγάρι με τον 31χρονο Ουρουγουανό μπασκετμπολίστα του Παναθηναικού,
Εστέμπαν Μπατίστα; Το χρονικό της γνωριμίας τους και η απάντηση της όμορφης παρουσιάστριας.

Norman Atlantic: Νέα μαρτυρία-σοκ

Η συγκλονιστική μαρτυρία ναυαγού του Norman Atlantic που μιλά αποκλειστικά στο People μέσα από το νοσοκομείο. Πώς ξέσπασε η φωτιά, τι του εξομολογήθηκε Ιταλός ναύτης και οι αγωνιώδεις προσπάθειες να κρατηθούν ζωντανοί στη σωστική λέμβο. Ποια η θεωρία που κατάρριπτει.

Θανάσης Παπάζογλου: ο Έλληνας David Beckham

Aυτός είναι ίσως ο πιο σέξι έλληνας ποδοσφαιριστής σήμερα!
Ο Θανάσης Παπάζογλου μιλά στο People για τη ζωή του με τη Star Hellas 2012, Βασιλική Τσιρογιάννη, την προοπτική του γάμου και τη δύσκολη ζωή του ποδοσφαιριστή. O κυνηγός του Ατρομήτου εξηγεί τον τρόπο που αντιμετωπίζει το φλερτ και τις θαυμάστριες και εξηγεί γιατί έχει μόλις 200 φίλους στο facebook που γνωρίζει έναν-έναν.

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα.
Μην το χάσετε.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης