Βίντεο: Αποθεώθηκε ο Ρουβάς-Ηρακλής στην πρεμιέρα

Βίντεο: Αποθεώθηκε ο Ρουβάς-Ηρακλής στην πρεμιέρα

«Υποκλίνομαι στην αγάπη σας» το σχόλιο του διάσημου τραγουδιστή για όσα συνέβησαν στο φινάλε της πρεμιέρας στο θέατρο Πάνθεον

Βίντεο: Αποθεώθηκε ο Ρουβάς-Ηρακλής στην πρεμιέρα
Με ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο intagram ευχαρίστησε ο Σάκης Ρουβάς τους θεατές που κατέκλυσαν το θέατρο Πάνθεον το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα του έργου «Ηρακλής» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο διάσημος τραγουδιστής.

Οι εικόνες από το φινάλε της παράστασης δείχνουν την αποθέωση που εξασφάλισαν οι θεατές στον Ηρακλή-Σάκη για την ερμηνεία του.

Υποκλίνομαι στην αγάπη σας! #IraklisOi12Athloi #Hercules #pantheontheater #premiera #dreamteam

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Κλείσιμο


Δίπλα στο Σάκη Ρουβά πρωταγωνιστούν, ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσινού.

Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια. Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη και την ηχητική σύνθεση ο Γιώργος Πούλιος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης