Η τρελή ζωή του πάμπλουτου «βασιλιά του Instagram» που συνελήφθη για κατοχή εκρηκτικών

Η τρελή ζωή του πάμπλουτου «βασιλιά του Instagram» που συνελήφθη για κατοχή εκρηκτικών

Αν και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με όπλα πλάι πλάι με απίστευτα ποσά στο Instagram, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για τα εκρηκτικά του και τις βόμβες του

Η τρελή ζωή του πάμπλουτου «βασιλιά του Instagram» που συνελήφθη για κατοχή εκρηκτικών
O Dan Bilzerian, o πολυεκατομμυριούχος «βασιλιάς του Instagram», ήταν έτοιμος να μπει για έξι χρόνια στη φυλακή αν είχε τελικά καταδικαστεί για το κακούργημα της κατοχής βόμβας. Οι Αρχές τον είχαν συλλάβει γι' αυτό τον λόγο. Ο περιβόητος παίκτης του πόκερ που έπαιζε τζόγο κρατώντας όπλο είχε συλληφθεί τον περασμένη  Τρίτη στο Λος Άντζελες και αρχικά είχε κατηγορηθεί για κατοχή εκρηκτικών.

Ο Bilzerian ζει με τρελούς ρυθμούς και απίστευτη πολυτέλεια
Όταν το 1999 τον πέταξαν έξω από τη σχολή εκπαίδευσης του Πολεμικού ναυτικού, ο Bilzerian άρχισε να παίζει τζογάροντας εκατομμύρια, να παίζει ρόλους σε ταινίες δράσης και να πετάει με αεροπλάνο σε όλον τον κόσμο με ορδές πανέμορφων ημίγυμνων γυναικών. Και όλες αυτές τις εμπειρίες – όνειρο για  κάθε φυσιολογικό άνδρα  - τις ποστάρει στο Instagram, εξ ου και ο τίτλος του «βασιλιά».

Κλείσιμο
Αυτή είναι η «τρελή» ζωή του που το Businessinsider παρουσιάζει μέσω τι άλλο; Φωτογραφιών στο Instagram:


-Είναι πλούσιος. Είναι μόλις 34 ετών κι είχε την τύχει να λάβει ένα τεράστιο τραστ από τον πατέρα του, ο οποίος ειδικευόταν  σε εξαγορές εταιρειών.


Συνηθίζει να βγαίνει με πάμπολλες ευειδείς κυρίες που δεν φορούν τίποτα άλλο εκτός από ένα μπικίνι. Το παρακάτω ήταν και το τελευταίο post λίγο πριν τη σύλληψη:


- Έπαιξε και τον στρατιώτη, καθώς είχε ρόλο στο blockbuster του Χόλιγουντ  «Lone Survivor». Στην πραγματικότητα, τελικά η σκηνή του κόπηκε κι εκείνος έκανε μήνυση στην εταιρεία παραγωγής. Ωστόσο κράτησε ένα φωτογραφικό ενθύμιο από τα γυρίσματα.


- Αν και έχει ανεβάσει πολλές φωτογραφίες με όπλα πλάι πλάι με απίστευτα ποσά στο Instagram, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο ή ντοκουμέντο για τα εκρηκτικά του και τις βόμβες του.


Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης